in sfarsit am cam terminat cu amenajarea acvariului. de 4 luni ma chinui iar ce a iesit se vede mai jos si e rezultatul "cercetarii" a n`spe mii de siteuri si pm-uri cu membrii forumului. daca aveti ceva ideei sa-mi spuneti.
remintesc hardware-ul:
-filtrare fluval 404;
-lumina:2x36W-TLD830, 2x40W-SunGlo; folie de aluminiu pe capac;
-injectie CO2 12 ore/zi. dupa asta am pus in paralel o bomba ca sa nu fie diferente de PH iar, in final, am pus doua bombe cu gelatina (una cu drojdei de paine si una cu drojdie de vin) care functioneaza non-stop. asta pt ca s-a terminat butelia si nu am nervi/timp sa merg sa o incarc din nou. apropos! CO2-ul este dizolvat de un reactor Aquamedic.
ansamblu
stanga
mijloc
close
-asta e partea mea preferata deoarece a iesit asa cum am vrut. mai e nevoie de o luna sa creasca plantele si sa se faca un contrast puternic rosu-verde
dreapta
ramirezi
characide
cacatoides mascul
cacatoides femela
gazon
-de cand am bagat CO2 si zeama creste marsilea vizibil de la o zi la alta. deja a acaparat partea din mijloc care a fost defrisata in urma reamanajarii.
Heteranthera zosterifolia
-planta asta am primit-o de la MA si nu si-a dat drumul decat in momentul in care am bagat CO2. fara, se innegrea in 2 saptamani.
-am in mijloc si in stanga acvariului.