[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: interceptor
Forum Index » Profile for interceptor » Messages posted by interceptor
salutare. am un acvariu care are cam 12 14 ani. are 3 metri lungime... m am cam plictisit de el... a inceput sa curga.. a ruginit cadrul...etc. trebuie cineva care sa l desfaca sa curete cadru..eventual sa intareasca si apoi sa l lipeasca la loc.. nu dau decat acvariu..fara pesti plante nisip pompe.. eventual schimb cu unu mai mic. de 1.5 m pret..ar fi cam 1500 ron nu stiu daca e mult sau putin . si nu se poate vinde instant.. adica trebuie sa fac rost de altul
off. am inteles.. o sa astept putina vreme mai calda si o sa ma distrez maxim...
salutare.
am o mica mare problema. dupa 6 7 ani... a inceput sa curga coltul din stg...
cum as putea remedia fara sa scot apa din el sau fara sa demontez geamurile?... pot baga ceva solutie intre cornier si sticla..sa o mai lungesc asa cateva luni de zile pana o sa l desfac bucati..
prob e ca este si micut rau.. 3000 mm si cam 500 600 litri apa...
daca stiti ceva solutii minune......
ma gandeam la poxilina pe exteror.. sa suflu cat pot de mult cu aer de la compresor ..si apoi o lipesc repede intre geam si cornier si sa i dau cu feon de caldura .. ..dar asta gandesc eu care nu s expert...
sal. am foarte mult moss si vreau sa l scot si sa pun altceva. as vrea niste gazon sau ceva plante mai rezistente si mai putin pretentioase.
ms mult pt melci.
sal. as dori si eu. cati se poate. ca am 3 m de acvariu.
cu placere.
mai este pt 2 persoane
mai am 2 poturi
sal .vreau eu. daca i pot rezerva. si te sun maine pe seara. ca muncesc pana pe la 18 . daca nu s rezervati. ma abonez. ms
diseara dupa 20 ajung in iancului. daca vrea cineva.........sa i aduc niste moss ne vedem in intersectie la piata iancului la intermacedonia. dupa 20. 0722382966
Astept maine primele 2 pers care au dat cel mai repede pm. Daca nu apar primi 2 .mai sunt inca 2 doritori.. Nu cred ca am de unde sa scot moss pt 4 persoane....... dar pt 2 pot sigur sa scot. Ms.
am iar moss. pt 2 persoane. zona baneasa.
S a dat si ultimul bulgare.Pt urmatoarea perioada nu mai am moss.Cand va creste iar alarmant de mult,voi dona din nou. sper sa fie bucurosi crevetii pe el
ultimul bulgare de moss a fost rezervat.daca se expediaza azi sau maine voi anunta.
cu placere.sper ca a fost destul. mai am un bulgaras micut.
salutari. nu am cine stie ce cantitate.dar al meu ma enerveaza ca s a intins peste tot......asa ca as vrea sa dau din el.nu stiu nici macar de care este. eu stau in zona baneasa.si stau foarte rau cu timpul. ori dimineata pana in 9 -10 or dupa ora 20.mai am drum din cand in cand spre zona crangasi sau piata iancului.telefonul in pm.
multumesc mult pt tot.
L am balacit cu apa fiarta....cu foarte multa sare. l am lasat cu apa cu sare 2 zile. azi l am pus sa mearga cu apa din acvariu.Plimba si el apa in galeata pt schimburi......... cu sau fara frica....saptamana viitoare o sa l pun in acvariu mare.Sper sa nu moara toata pescarimea din acvariu.
M am mai linistit. ms de sfaturi.
sal.Am o mare dilema. la acvariul meu am 2 filtre externe eheim.La unu din ele am rupt prinderile din neatentie......si nu stiu unde sa gasesc piese pt el.
La subiect,am un JBL extern care a fost folosit acum 2 ani la un acvariu care a avut prob mari. Au murit toti pestii..Am cumparat de la un pet shop unu bolnav BLA BLA ........si a distrus tot in 2 3 luni. Cum pot refolosi sau folosi acest filtru la alt acvariu fara sa mai am prob? . Fostul acvariu a fost spalat si repopulat.si este superb.
Fierb filtru si tot ce e in el? il las sa functioneze intr o galeata cu vre o substanta anume?? nu as vrea sa l pun in folosinta si sa mi omoare 200 de pesti si creveti.

Forum Index » Profile for interceptor » Messages posted by interceptor
Go to: