[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: interceptor
Forum Index » Profile for interceptor » Messages posted by interceptor
poze pe bucati
Acuma am in el 40 rcs,. 3 amano, 10 botia, 10 sanitari ,50 neoni. ,7 rasbora arlechin, 3 ancistrusi, 6 gupy un rechinas mare un cutitar mare si 2 pangasius
tot as vrea ceva idei. pare golPP
ok. o voi ridica la 23. desi 1 grad nu cred ca ar fi prea important. dar o voi ridica. mai ales ca vine si iarna
acvariu are 600 l. are 40 rcs,. 3 amano, 10 botia, 10 sanitari ,50 neoni. , 3 ancistrusi, 6 gupy si un rechinas mare un cutitar mare avea 20 pomaceea mici.mai sunt cam 5 si 2 pomaceea mari. apa acuma 22grade. plante o gramada..... si cam atata
ok. ms mult.mai astept.
sal. melci mari mai exista pt donat? mersi mult pt cei de data trecuta.
o voi mai lasa acuma dupa cele 2 zile de fiert inca 1 saptamana in galeata cu apa. apoi voi face ce ai mentinoat.
Sal. Am o radacina maricica,sta in apa de 3 luni. am fiert la ea cate 5 ore in 2 zile separate.Nu a fost fiarta cu sare ci cu apa simpla.
Mai scoate tanin dar nu f mult.Problema este ca dupa 3 luni de stat in apa........pluteste.( ce as putea sa i mai fac?
Sal.de ceva timp am gasit 10 cochilii de pomaceea . Am crezut initial ca botia ii mananca ,INSA azi am vazut un amano imens ,care rodea un pomaCeea...... e posibil sa atace si sa manance melcii crevetele ucigas?? sau mor pur si simplu melcii si asta mananca ce prinde...
multumesc mult pt melci.cei 2 mari sunt la mine.iar cei mai micuti in alte 2 acvarii alea unor prieteni. va multumesc in numele lor.
Salut. as dori eu melcii pomaceea.
Daca mai este de actualitate te rog sa mi spui cum pot intra in posesia lor
Dupa cateva luni........melcii inca sunt in lumea lor.nu au fost mancato deloc,insa am o problema cu crevetii rcs.Am cumparat vre-o 20 ,cred,acum ceva timp .si deja cred ca am 50-70 poate mai multi. se cam umple de crevetiP dar au pe unde sa bantuie. Momentan nimeni nu a mancat pe nimeni,botia aia cresc incontinuu...... plantele cumparate au crescut f mult pe inaltime........ moss-ul s-a dezvoltat........
Am rupt o prindere la un filtru extern... nu am observat si am gasit cam 50 litri apa prin camera
lLa curatarea filtrelor gasesc mereu cate 10 15 creveti
Pomaceea nu au facut pui deloc.
Am mai cumparat neoni.si o sa mai cumpar.......(daca are cineva neoni mai ieftin sa lase un pm)
As baga niste jandarmi.. 10 20 . ce parere aveti?
Si cam astea sunt ultimele stiri
am o femele maricica..si este singura. vreu 3 masculi si 2 femele,ca sa faca si ei un banc frumos.....in functie de pret poate inca 2
Melanotaenia praecox
In continuare melcii sunt ok si nici o cochilie nu este goala, .Cine stie ,poate s prea mari ca sa i manance...ms pt ei.
Abiia am ajuns acasa de la munca,plec dupa plante.
Azi dimineata nu am gasit nici o carcasa goala sau hartuita. Toti melci curatau alge pe acolo.Botia nu i baga in seama,desi cei mai multi melci stau exact in cuibul de botia,sunt la nasul lor.Acuma este bezna ,nu vad nimic.maine dim voi cauta eventuale victime.
Sper sa mai gasesc maine macar 1 melc viu.Am nebunii de aia de lochia.Sper ca nu am dat drumul la hrana vie pt zebrati
multumesc sorin.Pomaceea au plecat la plimbare din primele secunde

mersi pt pont. zilele astea o sa inchid ochii si dau buzna in magazine. o sa cumpar tot ce am pe creier.sper sa nu plec sarac din magazine....sau o s apun anunt poate au colegii
Pe un forum scria sa se mai bat pt feteP ca orice barbat de altfelP o sa mai cumpar 5 , 3 baieti si 2 fete.
Azi au sosit crevetIi rcs....deja sunt ascunsi si nu prea se mai vad....e cam mare intinderea de apa....cand o sa pun si plantele.o sa i vad foarte rar.Ma apuc de cautat niste plante.

Forum Index » Profile for interceptor » Messages posted by interceptor
Go to: