[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: interceptor
Forum Index » Profile for interceptor » Messages posted by interceptor
nu ma supar.sunt pe 20 de forumuri auto.m au inteles si ma tolereaza asa.
insa daca eu nu pot indeplini cerintele de pe acest forum (Foloseste litera mare la inceputul fiecarei fraze sau propozitii. E simplu: punct, spatiu, litera mare.),ma conformez,nu dezarmez. daca mi s a spus de 3 ori deja e clar ca nu va plac intruderi anagramati.de aceea am zis sa evit sa provoc disconfort.
ca si in viata,exista deal si vale.eu sper si tind sa urc

prob mea este simpla. nerv radial la mana dreapta paralizat. s a facut recuperarea...e ok oarecum.si de acea scriu cat mai repede ,nu recitesc,si rar mai fac corectiile aferente.si o operatie la ochi...ar trebui sa port ochelari,insa nu i suport,si cateodata nici nu prea vad ce scriu.acuam sunt rupti.ca m am asezat pe ei
plus schimbat scoala pe servici de la 13 -14 ani.. soo am devenit un mecanic anagramat. dar mai mult din obisnuinta.nu ca nu as fi in stare.
coelgi au dreptate.pe unele forumuri nu inteleg nici eu ce am scris.citesc injur ,si dupa aia realizez ca e scris de mine.si rad ca prostul
de acea nu e cazul sa poluez si aici,sau doar cand o sa fie urgente,si nu ma descurc.
mersi pt intelegere
din motive gramaticale am sa incetez sa provoc disconfort gramatical colegilor.
deci doar voi citi parrile voastre,si nu am sa mai postez .
mersi pt intelegere.
ma gandeam ca poate fi tolerat un om care nu scrie perfect.si cum eu nu sunt perfect, nici scrisul meu nu este.sper ca pesti sa nu fie deranjati ca au un stapan anagramat sau analfabet sau retard,ca mine.
inca odata scuzele de rigoare.
au 24 ore de cand sunt in noua locatie.
au stat mai linistiti cateva ore.acum am impresia ca nu au stare si alearga de colo colo,ca niste torpile
deocamdata le e bine sper.
apa 24 grade
si teste fac maine .ca nu am cumparat inca testere
acvariu 100l de apa.el este de 120l
se pare ca bacteria aia este de la stres,apa rece,apa murdara,supraaglomerare.etc .chestii care pesti le au avut 4 zile.o sa i caut ceva la magazin sa l tratez si o sa l bag si in putina apa cu sare.dar mai incolo.acum o sa ma duc sa cumapra inca un acvariu mai mic pt tratamente
am citit tot ce am gasit pe site ul acesta si pe inca 2 din romania si pe unu de afara.am pregatit apa la temperatura am lasat o 2 zile sa iasa clorul inca 2 zile a mers cu filtrul vechi care era plin cu apa si bacterii ca mirosea cam ciudat dar nu foaret tare.a mers instalatia 2 zile in el. dar pesti au inceput sa stea cam aiurea in galeata.desi aveau bule de aer mancare de 2 ori pe zi,si ce conditi pot avea ei in 10 kg de apa.
am gasit pe net dupa indelungi cautari ceea ce putea s ami spuna cineva are o bacterial disease.
am vazut asta dupa poza. bubele sunt identice cu ce era in acea poza. baie cu sare neiodata sau sare de mare. maine il izolez .cumpar alt acvariu mai mic.si l bag la saramura. am sa citesc si cum se face .pt ca ...sincer dupa 4 5 ore de resfoit si citit nu mai vad nici sa scriu,nici sa citesc.momentan este plin de vita si mananca cat primeste in maxim 3 minute.este ca si un om azi e sanatos maine poate fi mort.acolo mai scrie ca poate fi dus la medic sa i faca un antibiotic.avem medici pt asa ceva ? in bucuresti?
nu ma der sa dau ceva banuti sa salvez o viata.
pt cine mai are problema asta, aici am gasit. despre carasii aurii.. daca este vre o problema ca am postat link ul ..rog un moderator sa ma ierte si sa l stearga.desi este util ca si multe alte link-uri gasite la dvs pe site.

http://www.happy-goldfish.com/bacterial_infection.php

momentan au 8 ore in acvariu.si sunt sa zic ok.acuma ce mi -o rezerva viitorul nu stiu sa va spun
nu .este acvariul in care au stat pesti 2 ani cred.sau ceva de genul
nu am putut sa tin in galeata 15 pesti.am pus doar nisip si in rest are filtrul lui .pietrele si pesti lui..
doar ca eu cand i am vazut prima oara in acvariu am observat punctele albe pe coada celui alb si pe cel galben acei 2 3 negi .
de mancat mananca de rup .alearga prin acvariu .mai fac pauze mai alearga..
in acvariu este si o parte din apa veche..cam 10 procente..a mers acvariul 2 zile cu nisipul nou .si i am dat drumul insa pesti au boala de ceva timp cred. nu putea sa faca boala in 3 secunde ca i am pus eu in acvariu .,si in galeata nu am avut cum sa vad daca sunt sanatosi sau nu.de aia am zis sa va intreb ...ce si cum
ma gandesc sa cumpar maine un acvariu de rezerva . 20-30 litri pt carantine.si sa mut pesti care o sa i tratez.asta daca sunt in stare.
aveam doar 2 variante.sa i las in galeata .ceea ce cred ca le era mult mai fatal, sa incerc sa acomodez cat mai repede la noile conditii..
sal.
nici nu stiu cum sa incep,imi e si frica.........
pe scurt am pus pestele in acvariu azi pt prima oara....si am observat pe el niste negi albi . vre-o 2 mai mici de 3 4 mm si unu mai mare si mai intinsa.si mai este 1 alb cu 4 5 boabe pe codita .de dimensiuni mici 1 2 mm maxim 3 mm ala am inteles ca se numeste gris. apa calda si sare.?
am citit toate poasturile am citit pe link uri pe afara in engleza in romana.pe scurt ce tratament e mai bun.cu solutii medicamentoase sau cu mazare ,ori baie cu sare.pun o poza.care nu se vede extrem de bine dar este ok
sunt nou ,deci nu am experienta dvs,
am inteles.carasi o sa i donez.
nu mi pare rau si nu am alta alternativa.nu vreau sa moara .mie imi plac pesti mai mici si viu colorati.
am fost in vizita la un pet shop.aveau neoni ,imi plac mult,niste zebre rosii si niste zebre cenusii,care mi au placut si gupy mi au placut de cand sunt mic.mici colorati incantatori.,nu fac acvariu de fite si nici de cunoscator.si nu as vrea pesti f sensibili.
neoni vor banc cumpar 10
gupy tot asa si niste zebre
niste sanitari si ce mi mai recomandati.dupa ce voi face ciclarea.
nu e cazul sa ma arunc la cien stie c epseti sensibili.
sa vedem ce or sa zica ce i 3 pestisori cand o sa paraseasca casa din cauza unui nebun care vrea alt fel de acvariu
am gasit si nisip f fin si pietris .
ce mi a placut foarte mult acolo,un vapor de razboi ciuruit si rupt in 2.ca accesoriu ..imi venea sa l cumpar doar ca sa ma uit la el.plin de gauri cu turela etc. nu stiu daca e bun de luat sau nu..
sincer am prob mari cu virgula si punctul.am scris foarte mult fara ele.o sa incerc sa le folosesc,desi nici nu mai stiu pe unde sa le montez.mersi mult
bine v am gasit.
sunt florin din bucuresti. 32 ani. am avut acvariu cand am fost micut.. si m a apucat din nou.sper sa reusesc. de citit inca nu am citit mare lucru ..dar ma apuc .ca trebuie.
vreau sa l fac de apa dulce si plantat.. daca nu gresesc
cu pesti viu colorati si neagresivi
o sa citesc si o sa incerc sa ma descurc
daca nu voi apela la cunostiintele dvs..
chimie..of mor daca e vb numai de chimie.sunt afon
salutari.
am o problema
miercuri o sa achizitionez un acvariu.
dilemele mari
vreau sa l reamenajez ca nu mi place. vreau sa fie cu plante. nu multe rau ca nu vreau sa fie jungla.
are in el niste carasi aurii
mie imi plac insa un acvariu de 180 l;litri cu 3 pesti nu este estetic
cum pun nisip .ce granulatie.am inteles ca nu tre sa fie calcaros.
mai trebuie sa l tin 3 saptamani sa se cicleze
ce apa pun in el.eu stau la curte am si fantana si apa de la robinet.de multe ori mizerabila.
vreau pesti viu colorati si neagresivi .
v as teroriza cu intrebari insa evit sa fiu injurat din prima.
ce fac cu pestii unde i tin daca tre sa ciclez acvariul cu noul nisip si plante
gat ama opresc mersi mult si bine v am gasit

Forum Index » Profile for interceptor » Messages posted by interceptor
Go to: