[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Nu, piatra vie va "muri" intr-un mediu anaerob si va trebui sparta ca mediul de colonizare sa permita colonizarea unei cantitati cat mai mari de bacterii anaerobe, fa-l cu spartura de coral grosiera (5-10mm). Un reactor la picatura, daca este realizat din material incolor, trebuie sa nu fie iluminat, bacteriile anaerobe lucreaza nult mai bine in absenta luminii.
Sa mor io daca voi sunteti sanatosi la dibla
Nimeni wrote:

Am sa caut o intrebare adresata de un coleg mie (pe un alt forum) si am sa ti-o arat. Suna cam asa: "Cum dracu poti sta cu acvariul gol 1 an de zile?"

Pentru ca esti mai puturos ca mine si Pavelescu la un loc, doar Koala te mai intrece
hauserBZ wrote:Si sShubi da acum invat sa tin testele in mana e prima data in viata cand fac asa ceva ...

Asa, acu` recunoaste ca tu ai dat banii aiurea pe produsele alea doar pentru ca erau sticlele misto/costau mult deci tre sa fie ceva de capul lor/ai vrut sa te dai bengos.
Dupa ce faci si treaba asta demonstrezi bunavointa si vei avea parte de sfaturi bune din partea colegilor.

Si nu mai folosi "naiba", "dracu", etc. Foloseste scurt "plm"
Ba, plm, tu nu vezi ca nici sa tina bine hartia de test in mana nu stia, acu` a invatat ?
Esti prea pasional Pavelescule, prea
Pavelescule, e timpul pentru o bere
Nu te lua dupa ala mic de respira greu, e invidios
Nu il va lasa tipul de la curier sa-l desfaca decat dupa ce plateste cu exceptia cazului in care vanzatorul accepta optiunea "verificare colet"
Am patit-o...
Daca vrei full spectrum adevarat, scoate-l la soare, am mai auzit cazuri
Melcii + Suri = verisori primari => place Koala
Si nu uita.....o bere la timpul potrivit...face minuni
Corect, unele etichete declara detaliat continutul de nitrat/fosfat la granule/fulgi, pe congelaturi n-am vazut inca .
Umila mea parere este ca trebuia sa incepi topicul inainte sa dai banii, cei care-ti dau sfaturi, fie ele bune sau rele, o fac pe timpul lor liber, respectale opinia, selecteaza si treci mai departe
Ori, ma rog, poate incepe o noua moda, sunteti din ce in ce mai multi care dati banii aiurea pe produse in loc sa-i cheltuiti impreuna cu fete frumoase si de dragul lor
Toata treaba este s-o iei incet, sa pleci de la cate leduri ai nevoie, ce tipuri.
Din punctul meu de vedere la un acvariu marin nu ai nevoie de alte culori in afara de Albastru, Albastru royal, Alb Cald, Alb rece si UV.
Dupa ce "sti" cate leduri vrei si de care.....atunci calculezi ce tipuri de LDD si de ce sursa de alimentare ai nevoie.
Ideal ar fi sa sti culorile si procentul de putere din culori pe care le doresti astfel ca, daca le imbini corect, poti folosi leduri diferite alimentate la acelasi LDD scazand totodata costurile (valabila la lampi mici)
Eu zic sa nu mai accepti nici o parere/atragere de atentie, desfa o bere si citeste etichetele, au scopul lor bine definit
mugurel wrote:Reciteste-ti postarile cu pataniile tale si roaga-te ca Shubi sa-ti citeasca acest post, sa-ti dea un pret ...

Nu-i dau nimic, in schimb ii urez succes si ma bucur ca are atata ambitie, sper din suflet sa-i si reuseasca.
Daca ai nevoie de sfaturi/indrumare iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere !
Spor la treaba !

PS. Multumesc pentru crevetii de Marea Neagra, au ajuns perfect !
mugurel wrote:Musai reactor la picatura, pe mine m-a lasat somer al meu, nu mai ce face la acvariu ...

si-i de bine ori de rau ?
Eu pariez pe Suri
Sebi draga, te astept cu clestele de vie pe la mine

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: