PLM, eu cer da dar ce ma fac daca mi se si doneaza, daca iau din prima spuneti ca-s nesatul, daca refuz spuneti ca-s prost, ia mai bine sa se ofere singura fara sa cer, ea.........donatia
LE. Pavelescule, te-ai apucat de legat punga ori ba, daca n-ai pungi donez eu pentru tine, am si dealea mici dar stiu ca tu le iubesti p`alea mari ca incap multe in ele
Ferri draga, apoi accept s-o bere dar numai cand scap de antibioticele astea (iar!) ca de-o saptamana nu pot nici sa vorbesc Na ca m-am plans si pe net, nevastamea-i satula, asa mi-a spus
Intr-un final am ajuns si eu, greu dar am ajuns Ce sa mai spun, success sa ai pe drumul asta, cu siguranta tragi rapid 100 de pagini si p`aci Se poate face orice recipient, desigur.
Afecteaza cu siguranta. Pentru ca materialul filtrant sa-si faca treaba apa trebuie sa treaca prun interiorul si toata suprafata lui, altfel se pot crea zone moarte fara circulatie unde iau nastere compusi toxici.
PLM, nici nu stiu ce sa-ti spun, orice ti-as spune nu cred ca te-ar face sa te simti mai bine in afara faptului ca, si eu, la fel ca si ceilalti care ti-au spus deja asta...sunt alaturi de tine si daca te pot ajuta cu ceva, chiar si c-o sticla mare de imbarbatare, iti stau aproape.
Legat de componente, asculta de Ciprian, ala cu PC-uri, filtrul shubilistic il poti folosi lejer, cu material filtran pentru apa dulce si la un proiect dulcicol cu un debit mult mai mare el va functiona mult mai bine.
Cu stima !
Al tau prieten, Calin.
Pare rau la mine Pot fi facute sisteme in care sa fie permanent conectate 2 pompe de recirculare, cand pica una automat se pune in functiune pompa 2.
Din cauza asta prefer Eheim in detrimentul chinezariilor.
Cand ti-e lumea mai draga te lasa....
RIP Suri, va ramane in memoria noastra, a fost o vedeta
Cred ca ar trebui ceruta acreditare de la Ministerul Invatamantului pentru forum...cum invata unul sa scrie....pac il loveste Mosu c-o diploma. Acu' intre noi fie vorba, pe Blue il inteleg dar pe tine domnule, cu atatea studii.....