[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Nu va mai bazati pe mine ca nu mai am timp de controllere, a inceput sezonul agricol fapt pentru care pana in iarna va comand Storm ori X-uri
Tocmai mi-ai adus aminte de ceva, am gafat-o rau de tot si profit de aceasta ocazie sa-i cer scuze public si oficial lui Akaiu, mare domn !!!
Domnu`Akaiu, scuzele mele, n-a fost cu intentie, e.......de la bere
Tovarasu`, saptamana viitoare primesti colet
Ba, mie mi-e pur si simplu frica sa-i trimit la ceva la Blue, mai ales ceva electric cine stie ce teste face
Fain bazinul.
Povesteste-l mai in detaliu poate ca vine colegilor vreo idee de unde ar putea proveni.
Nasol moment daca ai o asa precipitare, ar trebui sa cauti urgent cauza si s-o inlaturi, ceva nu faci bine.
Eu zic sa mai incerci si cu un alt test de kH, nu-mi pare in regula comparativ cu celelalte....
Sa te bucuri de de si sa se vada c-o ai !
Sa-ti fie de bine dom`Pavelescu, n-ai tu plaja la Mamaia ca altii dar macar azi ai burta plina calitativ
Ba, plm, poate sa aleaga ca-i dreptul lui dar sa nu intre la idei menajera....ca de ce n-a mai avut bani de Vortec
Frumusel si promitator acvariu !
Esti un model in viata pentru Blue (sau cel puti ar trebui sa fi...)
Faina, sa te bucuri de ea !
Si cu asta de la Tunze nu ?
Eu zic sa fi atent la nisip cand bagi magnetu-n el....
Tu esti capabil sa zgarii sticla si cu periuta de dinti
Prietene, se vinde orice, chiar si rinichiul tau. Vezi ca am o solicitare
Da ala de la JBL pe care-l am eu ce are, a facut un ciubuc Pavelescu si-a vrut sa se dea rotund macar cu magnet de firma ?
Cauta si pe alibaba si pe aliexpress si intreaba si pe Gogu, gasesti de toate, inclusiv gratis
Sa nu-mi spui ca RoboSnail ti-ai luat Blue.....
Uite mai jos modele 3D gata desenate care pot fi puse direct pe CNC si executate.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=cnc+router+art+retro+clock&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X3d+STL+model+CNC+Clock+.TRS0&_nkw=3d+STL+model+CNC+Clock+&_sacat=0
Mai ales ca nu merge singur
In locul tau luam Vortec.......tin la blazon

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: