[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Ia zi ce grupa sanguina ai ca stiu ceva contrabandisti .... dar mai bine ia legatura cu Blue, te rezolva unchiu-su, are mai multe cunostinte ca noi
Ba, facem da mie-mi trimiti vectorialul ca ma sti, sunt om ocupat si lenes la bibileala
Uneori ma simt ca....fratele mai mic a lu`Koala
POT IO, POT IO !!!!
smilie
Vrem poza cu matusa
La fel de bine se poate si fara zeovit asa cum se poate si fara piatra vie.
Ideea este ca nimic nu e batut in cuie asa cum nu exista 2 sisteme identice.
La fel cum exista sisteme zeovit praf, la fel exista si acvarii ideale cu rockscape minimalist realizat integral din piatra uscata.
Este un hobby fara limite, doar imaginatie
Club California....plajele Mamaia. Pavelescule, noi suntem aia de pe plantatie in discutia asta )
Horia Mihai Nicolae, medicul din Constanta ?
Nu te cred....Dan si mai cum ?

Eu cu 50 lire-mi luam combina de recoltat cartofi
I'auzi Pavellescule ce inseamna viata buna.......nu te simti milogul societatii ?
Da cum il cheama tinere.....Mazare cumva ?
Sa sti ca asta cu Margareta a fost o palma pe obrazul libertatii de exprimare !
Ia zi....
Ba, da ce faceai cu soacra printre brazilience ?
Mie-mi vine sa vomit cand ma gandesc cat trebuie sa bage Pavelescu pentru banii astia
....si asta micu-i face dintr-un click
Vedeti ce reactie in lant a declansat Blue ?
Nu degeaba are atatea pagini la topic, toti ne adunam paginile si n-avem cat el, exceptie face ursuletzu', normal
Da ba, asculta-l pe Blue si vorbeste cu mine, te costa materialul si transportul
Tre sa trimiti materialul !
Corect, sa nu lipseasca nimic.
Alo, domnu Koala, sunteti chemat la microfon.....matale esti expert in viata buna !
Auzi, da nu vrei tu mai bine un acvariu gata, frumos, complet.....ti-l dau pe al meu, imi dai gresia din baie, sigur are valoare mai mare....

Pavelescule, sa faci o poza cu zambetul lui Iliescu si-o rosie in mana....o pun reclama, sa orbesc !
E un soricel in el ?
Eu zi ca dupa ce implineste varsta legala si baga o bere inainte sa scrie....isi revine
Si eu recomand tot Jebao, la banii aia vs calitate e cea mai buna varianta, tot asa ceva mi-as lua si eu. Nu te lua dupa Andrei ala mare ca n-am prestanta lui si nici nu esti intr-o tara UE adevarat ca el ci in mocirla asta de stergar mucegait
Sump nu-ti mai fac ca am taiat sticla de 12 ori pana acum...ba 20, ba 35....bine ca n-am apucat sa o lipesc, asa rapid te-ai razgandit
Si nici pe Pavelescu sa nu-l asculti, il roade invidia
Las ca de maine se mai calmeaza, vede si el cum e sa traiesti pe picior mare, urca o treapta sociala, sa ai rosii cu gustibus
Corect, sa ne ierte vanzatorul de offtopic, poate ne ajuta domnu' ursuletzu cu o curatenie, in urma rugamintilor intense si cu scuzele/multumirile aferente

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: