uite dupa tot ce am scris aseara despre macelul din acvariu.
Acum dupa razboi s-ar putea sa am si botez
perechea de scalari mi-a depus
M-am intros de la serviciu
si i-am gasit pazind cu strasnicie o frunza de cryptocorine plina de icre translucide.
Ca sa nu se streseze tare am separat bazinul in doua cu niste polistiren asa incat perechea sa stea singura. Si am acoperit geamurile libere cu un decor cu plante de acvariu ca sa nu se simta stressati. se speriau si de mine langa acvariu si deveneau agresivi.
Ok acum sunt singuri singurei si au si paravan.
Cu ce ar fi bine sa ii hranesc puii daca eclozeaza.
acum s-ar parea ca o sa se aleaga o pereche si dintre ceilalti. Dar inca nu sunt sigur si mai astept.
Am si 11 neoni mari si 2 pesti care stau ascunsi sub piatra din mijloc. Sunt inofensivi si nu stiu exact ce specie sunt. Au cam 5 cm. Corpul alpatizat, culoarea un bej spalacit cu putin gri. Au niste mici mustati la bot, iar de la varful botului o dunga neagra care se continua pe tot spatele si spre coada se imparte in doua si coboara pe flancuri. CA si forma a corpului seamana cu un Corydoras strivit in plan longitudinal. CE specie sunt?
Si stau ascunsi mereu. Si se chinuie sa intre repede in orice ascunzis pe care il gasesc. Or fi nocturni?
Pentru Dolly:
NU SUNT INCEPATOR.
Am crescut pesti vreo 8 ani. In special Poecilidae, Anabantidae, Welse. Nu am avut scalari maturi pt ca nu prea se intlegeau cu celelalte specii si nici nu imi prea placeau atunci. M-am lasat pt ca am venit la facultate. Si acum mi s-a facut dor de acvaristica.
Si asa am decis sa-mi iau un acvariu .
si cea ma la indemana si eficienta solutie mi s-a parut achizitionarea unui acvariu deja format.
Asa ca am luat de la lonewolf acvariul(il puteti vedea in galerie)
Am luat toti pestii din el pt ca el nu mai avea ce face cu ei. el nu mai are timp de acvaristica.
Nu mai stia care perechi erau alese, asa ca asta a ramas sa descopar eu.
Multumesc mult lui Dalles si lui Johny pt raspunsuri.
Si va tin la curent cu evolutia acvariului meu.