[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scalari fericiti  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Cousteau
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua tuturor,
Am cam lipsit de pe forum o scurta perioada, pentru ca mi se imbolnavisera toti pestii si eram foarte ingrijorat si nu am avut chef de vorbe. Ei dupa razboiul castigat cu bacteriile ucigase am avut si victime. Mi-a murit o femela mare de scalar varietatea neagra (care depusese odata cu un mascul si eclozasera si icrele) si vreo 5 neoni. Dar restul s-au facut bine si acum e totul in regula. Chiar foarte in regula. Aseara am avut o mare surpriza. Masculul ramas vaduv s-a cuplat repede cu o femela marmorata (mica si agresiva), au ales o fruza rezistenta de Cryptocorine si au umplut-o de icre. Dar asta nu este nici pe departe cea mai mare surpriza. Intr-un colt langa conducta de aspiratie a filtrului statea de ceva vreme scalarul cel mai mare si cel mai frumos dintre toti(credeam ca e mascul, are fruntea bombata si bate pe toata lumea de parca ar fi turbat). DAR SURPRIZA. DOAMNELOR SI DOMNILOR . ESTE O DITAMAI FEMEALA ca a umplut teava de icre pe care le pazaste strasnic. Acu nu stiu daca sunt fecundate sau nu ca nu se intelege cu nici un scalar. Ea sta singura si le face curent cu inotatoarele.
A-ti mai intalnit asa ceva?
Hrana Tetra Min fulgi.
Temperatura 25 grade.
Schimburi de apa cam la 5 zile cam 30%.
Filtru Fluval 204, Un air curtain de 60 cm
Iluminare; tuburi de 18w: Aquarelle, TLD 965, TLD 865, TLD 840
Acum in 190 litri tin 5 scalari mari, 6 neoni si 6 ancistrusi la 3cm. E cam aglomerat dar o sa dau 3 scalari, asa ca cine vrea 3 superbi scalari va rog nu ezitati sa ma contactati. NU vreau neaparat bani pe ei. Caut un mopan mareeee!!!

Redescoperind un hobby mai vechi... ACUM l-am descoperit si merg mai departe!!!
[Email]

Forum Index » Cichlidae
Go to: