[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cousteau
Forum Index » Profile for Cousteau » Messages posted by Cousteau
Din pacate Cousteau nu are nevoie de tuburi de 30W, si eu am pus la dispozitie 15 tuburi scazand vreo 10 din 25, pentru Looser, cu care vorbisem in avans. De fapt el a dat tonul cu tuburile, asa ca multumiti-i lui!!!

Lista ramane inca deschisa!!!
Doar 2 neoni pt ca atatia au mai ramas. Au fost 11 initial
dar s-au prapadit in urma unei boli.
Moly papa bun pt scalari, dar vad ca s-au cam invatat unii cu altii.
Multumesc, probleme am avut dar s-au rezolvat, acum trebuie sa ma apuc sa fac ceva injectie de CO2 si ceva fertilizanti pentru plante.
Si slava Domnului ca a mai scazut temperatura afara, ca se fierbeau plantele saracele.
Acum arata si acvariul meu cat de cat bine ca sa il pot expune privirilor membrilor forumului.
Set up:
Dimensiuni 980x400x550 mm (Lxlxh), echivalent 185 litri net!

Iluminare:4 tuburi 18 w: Philips Aquarelle, 2 TLD 930, un TLD 965!

Filtru extern Fluval 204, filtrare mecanica +biologica.

Incalzitor Fluval Tronic 300W (dar acum vara zace in dulap sub acvariu ca sunt deja 30 grade in apa)

Substrat: pietris margaritar

Plante: Echinodorus Cordifolius,Echinodorus tenellus, Miriophylum, Cabomba (vai steaua ei un fir amarat), ceva specii de Cryptocorine, Valisneria Gigantea, Valisneria Spiralis, Sagittaria, Lymnophila, Bacopa, Rotala Rotundifolia, Anubias Barteri vs Nana, Ludwigia, un Lotus Red si niste nuferi la suprafata.

Fauna: 4 scalari Marble, 2 neoni, 6 ancistrusi si vreo 50 de pui de black Molly

image
image

ORA MESEI:

image

image

image

image

Buturuga cu Anubias

image

image

image

Si niste imagini recente cu acvariul ceva mai plantat:

image

Un parinte care isi pazeste ponta de icre pe o frunza de echinodorus:

image
Pot sa fac rost de cele doua modele de tuburi (TLD 965 si TLD 930 de 36W) si vreau sa stiu daca intereseaza pe cineva.
Multumesc pentru interes!
Astept doritori...
Nu te uit stai linistit!!!
Asa ca cine mai vrea aici e coada!
Cand o sa am tuburile o sa anunt in acest post si o sa luam legatura!
O sa fac o comanda pentru Aquarelle de 30W si vreau sa stiu daca sunt doritori. Ar fi disponibile vreo 15 tuburi. Pretul nu-l stiu inca, dar cred ca va fi undeva in jurul sumei de 20 RON bucata.
Contact YM:dragosciubotaru
0744 485 316
Sal am eu doua femele de dat
Mature
au depus de mai multe ori cu un mascul de la mine (cam curvulite as spune eu!!!)
In fine sunt mari; una e Marble si una mai mare un pic Marble Diamond si fruntea galbena.
Hai sa vb pe YM: dragosciubotaru
sau la tel 0744 485 316
Multumesc de opinii!!
CE spuneti depre carbunele activ din filtru
e OK sa-l las acolo?
voiam sa-l inlocuiesc cu un saculet cu turba ca am scalari si ancistrusi in acvariu!
Am probleme cu plantele si vreau sa le ajut!
Temperatura e mare in acvariu (SI FARA INCALZITOR, mama ei de canicula) 30 grade Celsius!!!
Nu am CO2!
Si cred ca si carbunele activ din filtrul FLUVAL 204 mai ia din substantele nutritive pt plante.
CO2 o sa pun cand am bani, dar pana atunci as vrea sa le ajut putin.
Coloana de apa e de 50 cm.
Volumul acvariului e de 220 litri.
Lumina: 4 tuburi 18 w: Philips Aquarelle, 2 TLD 930, un TLD 965!

Plante: Echinodorus Cordifolius, Miriophylum, Cabomba (vai steaua ei un fir amarat), ceva specii de Cryptocorine, Valisneria, Bacopa, Rotala Rotundifolia, Anubias Barteri vs Nana, Ludwigia, un Lotus Red, niste nuferi si Ceratopteris la suprafata.

Si ca sa revin la titlul topicului, m-am gandit sa le ajut cu ceva nutrienti. DIntre cele doua produse Sera Florena VS Tetra Plantamin in varianta solutie CARE E MAI BUNA?

Multumesc anticipat!!!
Mestere s-au inmultit asa de tare?(daca sunt aia de la mine)
Sa ai spor in continuare!
Lista ramane deschisa!!!
Astept si alti doritori!!!
Ei, iata ca o sa dau comanda si pentru Aquarelle ca sa multmumesc toata lumea de pe forum. Prin urmare vreau sa vad cati doritori sunt pentru acest model ca sa stiu daca pot da o comanda ferma. Voi comanda pentru trei categorii de puteri:

18W pretul in jur de 15 RON bucata

30W pretul in jur de 20 RON bucata

36W pretul in jur de 18 RON bucata

Preturile nu sunt fixe pentru ca eu le achit in momentul in care imi vine comanda din Olanda si poate varia. La momentul respectiv voi anunta si pretul final care nu va varia foarte mult fata de valorile de mai sus.

Cei care doresc tuburi sunt rugati sa posteze optiunea lor de putere(Ex:18w) si numarul de bucati.
Cu cat comanda este mai mare cu atat timpul de livrare este mai mic (in general in maximum 16 zile comanda imi este livrata)
Va multumesc si va astept cu solicitari!!!

PS: pentru provincie pot trimite tuburile prin CARGUS contra cost sau Posta Romana(doar cele de 18W, desi si cu astea am emotii, dar lui yoyo i-au ajuns intregi la Blaj) sau orice alt serviciu de curierat pe care il vreti voi!!![/b]
Dupa cum am mai spus pot sa aduc si TLD 965. Prin urmare vreau sa vad cati doritori sunt pentru acest model ca sa stiu daca pot da o comanda ferma. Voi comanda pentru trei categorii de puteri:

18W pretul in jur de 16 RON bucata

36W pretul in jur de 18 RON bucata

58W pretul in jur de 20 RON bucata

Preturile nu sunt fixe pentru ca eu le achit in momentul in care imi vine comanda din Olanda si poate varia. La momentul respectiv voi anunta si pretul final care nu va varia foarte mult fata de valorile de mai sus.

Cei care doresc tuburi sunt rugati sa posteze optiunea lor de putere(Ex:18w) si numarul de bucati.
Cu cat comanda este mai mare cu atat timpul de livrare este mai mic (in general in maximum 16 zile comanda imi este livrata)
Va multumesc si va astept cu solicitari!!!

PS: pentru provincie pot trimite tuburile prin CARGUS contra cost sau Posta Romana(doar cele de 18W, desi si cu astea am emotii, dar lui yoyo i-au ajuns intregi la Blaj) sau orice alt serviciu de curierat pe care il vreti voi!!!
Acum nu mai am aquarelle. Doar TLD 930, daca vrei.
O sa mai am aduc vreo 15 bucati daca mai sunt doritori, asa ca
DECLAR LISTA DE INSCRIERI DESCHISA
ACUM MAI SUNT 3 TUBURI de vanzare
IN orice caz voi veni si la intalnirea duminicala din obor si o sa aduc tuburile cu mine. O sa am si Aquarelle de 18w.

MAI AM DE VANZARE 5 TUBURI PHLILIPS TLD 930 de 18W la 20RON bucata!!! la data de 26 Iunie 2006
Salutare la toata lumea.
Din fericire tuburile au ajuns la mine astazi, dar spre marea mea dezamagire pretul este mai mare. Omul care mi le-a adus a inteles gresit pretul si eu am fost indus in eroare.
NU vreau sa ma credeti neserios, dar efectiv nu pot sa platesc diferenta de pret din buzunarul meu.
Noul PRET ESTE DE 20 RON bucata.
IMI CER SCUZE FATA DE TOATA LUMEA DAR EFECTIV A FOST O NEINTELEGERE LA MIJLOC.
Voi trimite mesaje private la toti cei care au solicitat tuburi pentru a le comunica acest fapt.
Mai e un singur tub!!
Mai astept doritori pentru aquarelle de 18 w. Am facut rost de mai multe tuburi.
MAI E UN SINGUR TUB!!!

Forum Index » Profile for Cousteau » Messages posted by Cousteau
Go to: