[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
LISTA DE INSCRIERI PENTRU AQUARELLE  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Cousteau
Junior member
[Avatar]

IP:

Ei, iata ca o sa dau comanda si pentru Aquarelle ca sa multmumesc toata lumea de pe forum. Prin urmare vreau sa vad cati doritori sunt pentru acest model ca sa stiu daca pot da o comanda ferma. Voi comanda pentru trei categorii de puteri:

18W pretul in jur de 15 RON bucata

30W pretul in jur de 20 RON bucata

36W pretul in jur de 18 RON bucata

Preturile nu sunt fixe pentru ca eu le achit in momentul in care imi vine comanda din Olanda si poate varia. La momentul respectiv voi anunta si pretul final care nu va varia foarte mult fata de valorile de mai sus.

Cei care doresc tuburi sunt rugati sa posteze optiunea lor de putere(Ex:18w) si numarul de bucati.
Cu cat comanda este mai mare cu atat timpul de livrare este mai mic (in general in maximum 16 zile comanda imi este livrata)
Va multumesc si va astept cu solicitari!!!

PS: pentru provincie pot trimite tuburile prin CARGUS contra cost sau Posta Romana(doar cele de 18W, desi si cu astea am emotii, dar lui yoyo i-au ajuns intregi la Blaj) sau orice alt serviciu de curierat pe care il vreti voi!!![/b]

Redescoperind un hobby mai vechi... ACUM l-am descoperit si merg mai departe!!!
[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: