[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cousteau
Forum Index » Profile for Cousteau » Messages posted by Cousteau
Skyppy wrote:rate, leasing ceva faci ? hai mai luati omului acvariul de pe cap, ca merita.

Rate? Poate ma gandesc si la o asemenea varianta...
Dar cred ca e destul de buna oferta si asa!
Mai scad putin pretul
Acum 680 RON!
700 RON!
E super oferta!
Pret nou: 750 RON!
adixp wrote:E perdea de aer in spate nu ?! .. De unde ai luat-o ?!

Sincer nu mai tin minte.
Gasesti pe la orice pet shop mai rasarit. Nu e cine stie ce raritate!
Spor!

PS: Pretul este usor negociabil!
Pot fi contactat si pe YM: dragosciubotaru
Acvariul are urmatoarele dimensiuni: 100x40x55 cm. Volumul este de aprox 220 litri brut. Grosime sticla 10 mm.
Pachetul include tot ansamblul ce deserveste acvariul.
Masa plus capac din PAL de 10 mm de culoare neagra. Iluminare cu 4 tuburi de neon de 18W (Acum sunt OSRAM diverse spectre:BIOLUX, FLUORA, NATURA, LUMILUX DE Luxe) plus o priza programabila mecanica.
Pompa externa FLUVAL 204, un vibrator pt ceva bule de efect , incalzitor FLUVAL TRONIC 300.
Flora: Rotala, Sagitaria, o buturuga mare plina de Anubias si ceva Marsilea. plus un ghemotoc sanatos de Jawa Moss.
Fauna: O pereche de scalari marmorati maturi, vreo 10 Calistus si cativa neoni.
Substratul este compus dintr-un strat de Sera Floredepot, plus Terralit de la Aquamedic. Bineinteles nisip silicos cu granulatie de 2 mm.
Hrana: un tub mare de 70g de fulgi de la Ocean Nutrition.
Testere de PH si solutii de la Sera (se vad in poze)
Unelte pentru curatat si sifonat.
Furtun pentru operatiuni de golire/umplere.

Practic are tot de ii trebuie pentru a functiona corespunzator. Este usor de intretinut si nu am avut niciun fel de problema cu el.
Se poate ridica din Baneasa.
Pret 800 RON!
Tel: 0744 485 316
image
image
image
image
image

Pentru cei care nu au rabdarea sa citeasca topicul de la capat: estetrecut acolo numarul meu de telefon!!!!
Imi cer scuze dar nu am timp sa stau pe forum toata ziua si sa receptionez mesajele, asa ca cel mai simplu e sa ne auzim la telefon. Multumesc!

Mai am cateva fire de dat!
alber wrote:Minunate plantele de la Dragos. Tin sa-i multumesc si pe acesta cale.
Diseara vor intra in...paine.

Cu mare placere!

Mai sunt disponibile inca 5 fire!
Astept telefoanele voastre!
Dolly wrote:
Cousteau wrote:@Dolly-Deocamdata nu!

OK! Dar cind se termina, te rog frumos sa anunti!

Ok, receptionat!
Am primit o solicitare pentru 5 fire de Roatala.
Au mai ramas 4-5 fire disponibile pentru doritori.
Topicul ramane in continuare deschis pentru firele ramase!
@Dolly-Deocamdata nu!

Mai am cateva fire de Rotala in acvariu pe care le donez cu placere sau eventual le schimb cu alte plante (dar nu e o conditie!!! )

Astept telefoanele voastre. Plantele pot fi ridicate azi pana la ora 19 din Baneasa, Bulevardul Nae Caranfil (mai jos de benzinaria Agip)!!!

Numai bine!
catalos wrote:cousteau, tot respectul pentru dta.
ma plec in umil fata dumitale si nu pot decat sa iti multumesc pentru plante

Cu mare placere! Sper sa iti "umbreasca" cu folos acvariul. Sa ne pui niste poze cu acvariul cand mai cresc plantele.
Nu pot spune ca e o sursa sigura. Am primit si eu cateva fire. Am avut unele dubii despre identitatea ei. S-ar putea insa sa fie varianta simpla, ca ce-i drept iluminarea puternica cu lumina calda de la neoane a modificat culoarea in timpul cresterii.
Eu prefer sa donez plante si orice imi prisoseste, pentru ca urasc comertul de plante cu firicelul (vezi pietele si magazinele de specialitate!!!)

Asa ca ori de cate ori voi da cu coasa in acvariu voi dona plante. Nu o sa ma imbogatesc daca le vand la fir, !!!
Vad ca e bataie pe planta asta. Am primit mai multe PM-uri, dar un singur telefon. Eu as vrea sa va dau la toti, insa nu pot sa ma impart in zece. Primul venit primul servit!.

Oricum nu disperati ca in 2 saptamani iar o sa am plante de donat!
Numai bine!
Salutare, donez vre-un "kil" de Rotala Rotundifolia "RED" astazi in zona Baneasa, Bvd. Nae Caranfil. A venit ziua de dat cu coasa in acvariu si ma gandesc si la alti iubitori de plante care au nevoie de ceva verde sau rosu in acvariu. Numai bine!
Detalii: YM: dragosciubotaru
Tel: 0744 485 316
Cateva poze facute acum 5 min!

image
image
image
image
AU SOSIT TUBURILE AQUARELLE DE 30W!!!!!
Costa 23 RON bucata si am numai 25 de bucati.
Cine s-a inscris pe lista poate sa ma contacteze pe YM:dragosciubotaru sau la telefon 0744 485 316
AU SOSIT TUBURILE AQUARELLE DE 30W!!!!!
Costa 23 RON bucata si am numai 25 de bucati.
Cine s-a inscris pe lista poate sa ma contacteze pe YM:dragosciubotaru sau la telefon 0744 485 316
Sunt disponibile 8 bucati. Toate noi!

Mai am Aquarelle de 18w la 17 RON bucata.

Si TLD 930 de 18w la 17 RON bucata.

YM:dragosciubotaru
0744 485 316
stiu ca am lipsit o vreme cu informatiile, dar am vesti bune stimati colegi.
Am facut astazi comanda pentu Aquarelle de 30W. ajung in maximum 20 zile.

Cu stima, Dragos
O sa mai dureze ceva, dar e valabil in continuare si astept si alti doritori!!!

Forum Index » Profile for Cousteau » Messages posted by Cousteau
Go to: