Message |
|
Cu vibratii, te rog, ca-i mai funky fresh
|
 |
|
Serifu', un slefuitor n-ai? Ca mi s-a injumatatit o masea
|
 |
|
Adanceste-l la 70cm sau 1m si vei putea tine pesti peste iarna in el. Copii vor profita de el in continuare
|
 |
|
Cred ca moss iti pot da eu.
|
 |
|
@Berea, colegul nostru avea o nelamurire, tu ai facut o afirmatie, iar eu ti-am demonstrat ca nu ai dreptate. Nici nu a intrebat daca poti participa la un concurs de aquascape, biotop, wabi-kusa samd cu bazinul daca nu schimbi apa 2-3 luni.
Logica din spatele schimburilor periodice ai inteles-o? Daca ai inteles de ce, atunci intelegi si faptul ca cele 7 zile se pot transforma in 10 sau 20 daca ai parametri sub control
L.E.: datorita faptului ca am stat de vorba cu un client nu am reusit sa dau submit mesajului la timp. Vad ca s-a lamurit problema
|
 |
|
@ninq10 si @Berea, daca ma chinui sa fac o poza decenta acvariului meu dati o canistra (douaj de litri) de bere in cazul in care nu vedeti alge, guppy si xipho?
Nu e ceva ce recomand incepatorilor, ofcors, dar e posibil daca ai o filtrare zdravana, o masa mare de plante, etc...
Ofcors 2, faci schimburi rare daca iti asumi riscurile si daca iti cunosti pestii, stii sa le urmaresti comportamentul...
In momentul asta am vreo 15 rummy nose, 7 neoni, un mascul de endler si apisto
|
 |
|
Daca au densitate mai mica, plutesc la suprafata apei.
|
 |
|
gothic33 wrote:intrebarea mea este, daca adaug un decor mai mare gen pietre,radacini etc as avea mai putina presiune scazand volumul apei?multumesc anticipat
Asta-i o gluma buna, serios  . Mai ales pentru fizicieni.
Norocul face ca postul asta sa fie scris la 'Coltul incepatorului', altfel incepea Arhimede sa intre pe forum
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ce face fetele, cotzoharlele?
Ne atingem sub clar de luna!
|
 |
|
|
 |
|
Exista instalatii de os,oza cu circuit dublu: unul pentru consumul uman si altul pentru apa pura. Inlatura cam 99,9...% din impuritati si ai ambele tipuri de apa la aceeasi baterie.
Aveam un link candva, sa-l caut si-l postez
Am gasit: https://krausen.ro/statii-purificare
|
 |
|
Ai fost la Crystal Brad. Cum dreaq sa nu te poata ajuta? Ia mergi jos, in atelier si vorveste cu un betiv, pardon, mester geamgiu, poate e de alta parere
|
 |
|
Cosminash wrote:De unde esti???
Scrie la profil: Bucuresti, sector 5
|
 |
|
E ziua femeii, dar ce conteaza?
Pune niste poze cu acvariile tale, te rog, si uite asa nimeni nu te mai contrazice. Simplu, no!
|
 |
|
Nymphaea lotus
|
 |
|
Parca la Coralis am mai vazut, dar numai portocalio. Mai poti incerca si in Obor in hala veche, la Doru. Si el avea tot portocalii
|
 |
|
|
 |
|
paradoxx wrote:Exista oameni aici care au killie de toare felurile,daca nu ma insel,opincarul cunoaste cativa
Pai Marko e unul dintre cei care au multi killi si stiu foarte multe despre ei. Si e singurul activ pe forum!
Australe se mai gaseau in Obor, hala veche, la Doru, doar ca nu am mai fost acolo de 4 luni si nu stiu daca mai are sau nu
|
 |
|
@Nex, acvariul arata extraordinar!!!
Killi pe care i-am avut au tinut piept cu brio perechii de kribensis care au depus. Clar ii pui cu guppy doar daca vrei sa aiba hrana vie!
|
 |
|
Daca si 50 ron inseamna ca-i scump, ne lasam de meserie https://noriel.ro/jucarie-interactiva-eastcolight-microscop-100-200-450
Noriel mai are un microscop, de buzunar, ce-i drept, si care mareste 50x la vreo 35 de lei
|
 |
|