[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Oameni buni, orice frunza, teaca, coaja/scoarta, ramura ajuta la colorarea apei si scaderea pehasului.
Totul depinde de cum va stapani acvaristul degradarea materialului organic!
Am fost ocupat o perioada si nu prea am bagat in seama soparla, dar a hranit-o mama cu ajutorul copilul. Acelasi cuplu a si avut grija de terariu.
Agama a ajuns la a doua naparlire de cand e la mine. S-a mai latit in zona burtii si gusa e mai mare.
Deocamdata nu sta la poze, dar o prind eu deseara cand ii dau greieri
Sa-nteleg ca ai gasit?
Impartaseste un link cu noi, poate mai doresc si altii un terariu din plexiglas
Exemplu de terariu din Animax.
Nu e scump si e potrivit pentru o tarantula
La 4mm nu sesizezi absolut nici o diferenta si nu e cazul sa te complici.
Vezi si baietii astia https://www.cristalbrad.ro/contact/
Ce vrei sa bagi in terariu, tarantula sau scorpion?
A noastra inca nu s-a obisnuit cu manipularea, dar stie ca daca vine la geam primeste de mancare.
De la mine nu mananca greieri, doar de la copil (direct din mana) sau sotie (din penseta).
Cum nu sta de buna voie in mana, nu o pot masura
Daca-s mici le fierbi intr-o oala. Daca-s mari, le bagi in cada si le oparesti
adrian09 wrote:super fain dar.. care e treaba cu black wather?...ce e black la el ? il vad frumos, limpede, plante sanatoase...

Bleac uatar nu se refera la apa maloasa, ca aia din Dambovita,ci la faptul ca apa contine acizi humici (tanin) proveniti din descompunerea lemnelor, a scoartei, a unor coji de fructe, conuri...
Bateria din linkul tau e o baterie de UPS.
Baie de soare pentru marmota mica
Parca zicea cineva ca e mai rezistenta float-ul, din cauza continutului de nu stiu ce metal.
Daca-mi amintesc cine a scris si unde revin cu completarea
[quote=GreenLifeAquatics]Spor,
si eu as vrea o soparla Geko da stii tu vrabia malai viseaza :lol: .[/quote]

Si ce te opreste? Eu am facut terariu pentru agama de 125*60*60 cm din OSB, ranforsat in interior cu cadrul din rigle de 25mm. O placa de OSB de 6mm e 38 ron. Riglele vreo 5-7 ron/bucata. Am dat cu 3maini de lac pe baza de apa in interior (23 ron cutia-o cutie). Sina de aluminiu, daca vrei geam/plexiglass,te costa alti 21 de lei.
Cea mai scumpa este soparla, apoi becurile, vitaminele, hrana cu acesorii....

LE.: uite aici un terariu gata facut [url]http://acvariu.ro/forum/posts/list/46215.page[/url].
Vad ca ai pus si hamacul
Sigur mai are ceva la vanzare, pentruca din 2016 si pana acum nu a avut cum sale vanda, parol!!!!
Se poate inchide, multumesc!
L.E.: acvariul mai are ceva nisip in el care se doneaza celui care va lua acvariul
Se doneaza acvariu 60*45*45, sticla zgariata; ciobit in partea de sus, dar fara probleme de integritate; 2 gauri in partea din spate pentru in/out. Sticla de 10, deci destul de greu.
Se ridica din Varteju, intre Magurele si Bragadiru dupa ora 19 sau in weekend
Avem vreun coleg in Cluj care poate ajuta un terarist cu 5-10 litri de apa osmozata??
Pestii vor ajunge la colegul @blackiller maine.
Se poate inchide, multumesc!
Se doneaza 4-5 neoni si 10-12 rummy nose in seara asta in zona Varteju-Magurele, sau maine in zona AFI. Bonus, niscaiva plante de suprafata, melci de acvariu. Pentru cine le doreste, ofcors!

Desfiintez acvariul o perioada, iar pestii sunt deja intr-o cutie.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: