Message |
|
Ai incercat sa cauti pe gugli care-s diferentele??
Din cea de-a doua intrebare deduc faptul ca ai ceva cunostinte despre ei....
|
 |
|
Imi pare a fi Cherax quadricarinatus
|
 |
|
|
 |
|
Sefu', daca desfiintezi acvariul, sa n-ai parte de asta
|
 |
|
ionut_dt wrote: Te 'reaku cu postarea ta.
Provocarea e "cate umerase au loc pe maciuca?"
Iti fac o poza si le numeri tu?
Te provoc
|
 |
|
Lasati virginele si milfele,cautati umerase
|
 |
|
V-a gasit Umukelani sau cum mizda pa-sii il cheama
|
 |
|
Plm, noi ti-am zis,da' tu nu si nu!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
"Acid salicilic este un hidroxiacid aromatic, precursor al acidului acetilsalicilic, având formula molecular? C?H?O?. Este un compus incolor, cristalin cu importan?? ridicat? în sinteza organic?, dar care poate fi ?i hormon la unele plante."
Da la vichipedia cetire. Altfel spus, stimuleaza plantele sa consume, ca sa moara capra algelor
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Multi inainte!
Si de viata cati? Ca de vreo 12 ani nu ti se mai calculeaza varsta cu ajutorul calendarului ci prin datarea cu carbon
Ce hiena!
Il trimitem la un spital japonaj, pentru evaluarea sanatatii? Ai vazut ce frumos sunt tinuti de mana pacientii !!
|
 |
|
|
 |
|
Curatenia de primavara continua: se vinde una bucata capac pentru acvariu, dimensiuni 80*40, neon 1*15W
Ca si defecte, capacul are rama crapata intr-un colt (nu ii este afectata integritatea), cablul a fost distrus de caine si reparat pe genunchi.
Strict Bucuresti si Magurele!
Pret 100 de lei.
|
 |
|
Alinn.25 wrote:Nu ma poate ajuta nimeni cu o parere?
Nu te grabi, mai avem si noi copii, joburi, caini de plimbat....
Gandeste-te ca Eheim foloseste sticla de 6mm pentru acvariile cu inaltimea de 50cm. Pentru linistea ta si a lor ii poti pune intarituri longitudinale
|
 |
|
N-am cuvinte sa scriu cat de bine arata standul
|
 |
|
Le marmota
|
 |
|
scarabell wrote:Salutare!
Pentru o mai mare eficienta ma gândeam sa folosesc reflectoare la un acvariu Juwel cu neoane led. Nu ?tiu îns? dac? se poate din punct de vedere al sistemelor de prindere versus diametrul neoanelor.
A încercat cineva sa ata?eze reflectoare la neoane led?
Multumesc!
Salut! Ledurile emit lumina uni-directional, asa ca pui degeaba reflector
|
 |
|
calin wrote:Adica firmele fac telefoanele fara nimic pe ele, nici macar chestii elementare,gen note sau memento....
Desi poate nu are legatura cu subiectul, iti raspund legat de asta: 95% dintre clientii care vin la mine pentru interventii asupra instrumentelor imi spun fix acelasi lucru - dom'le, ierea mai bune alea mai vechili.
Cand le spun ca instrumentele vechi pe care le lauda costau 10000-12000€ in variantele de baza, iar ei le-au cumparat dupa 8-10 ani cu doar 1000 le pica fetele.
Tehnologia iti permite sa investesti in ceva mai ieftin, dar pe care poti pune tu aplicatii moka sau cu bani (depinde de utilizator), pentru ca nu toti cumparatorii vor aceleasi aplicatii. Am lanterna pe telefon, dar nu o folosesc pentru ca am lanterna in casa si in masina si la serviciu. Deci, e inutila si-mi mananca din spatiul telefonului
|
 |
|
Apreciaza frunzele de nuc. Cory pe care i-am avut le foloseau aproape exclusiv. Nu intrau printre lemne cat stateau in frunzele de nuc. Avantajul meu e ca stau la sat si pot culege lejer frunze de nuc de pe crengile din exteriorul curtilor
|
 |
|