Message |
|
Ai grija cu racii astia ca sunt foarte rezistenti si prolifici. Se inmultesc prin partogeneza si toate exemplarele-s femele. Incearca sa arunci apa de schimb in ghiveci, ca sa nu cumva sa ajunga vreun pui in canalizare
|
 |
|
Ce specie de raci vrei sa bagi in bazin?
|
 |
|
Recenziile se cumpara de catre site, nu de catre producator  nu o sa stea Samsung, exemplu aleator, sa-si bata capul cu asa ceva. Cel mai mare magazin on-line din Romania, da, poate sa faca manarii cu ratingul unii produs, ca-i interesul lui.
Plus ca exemplele sunt la poli opusi: ce ai putea sa spui despre un frigider dupa ce l-ai cumparat, ca ingheata de rupe, ca raceste sau nu bautura? In schimb, la cazare e altceva, pentru ca platesti niste conditii, nu doar un cadru de pat, o saltea, o perna si o pilota!
|
 |
|
Atata timp cat 98% din consumatorii casnici cumpara produse led pentru iluminatul in casa si nu cere detaliile astea nici nu vei vedea prea multe detalii legate de CRI, luminozitate, lumeni, candele si alte ozn-uri.
Produsele ieftine sunt destinate inlocuirilor rapide. Altfel nu sta nimeni sa-mi puna mie un led Cree pe un radiator de Al si sa-l conecteze la retea, dar pe 30 ron.
Consumerismul e la putere
|
 |
|
Opinca aproves!
|
 |
|
LYM wrote:FX6 parca stiu ca are tot 16/22.
Sunsun 603 are 12/16, deci vei avea nevoie de reductie => o sa-i scazi debitul
|
 |
|
Colegul Liv zice aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/35795.page ca a primit un acvariu facut in urma cu 10 ani, dintre care 5 cu apa, 5 fara apa! Restul tine de tine si temerile tale!
Eu zic sa-l dai la apa si sa-l lasi asa vreo 2-3 zile, ca sa-l urmaresti
|
 |
|
marian1606 wrote:In conditiile oferite de ea, mai ales, din cate am inteles, ca l a pus intr-un bol cu acel peste fantoma,ma indoiesc ca a trait macar o luna. Si eu sunt incepator, dar macar m am interesat de fiecare rasa de peste inainte de a le cumpara.
Reiau, poate nu s-a inteles: la 6 ani de la initierea topicului, fara ca initiatorul sa mai fi scris altceva prin alta parte, tu crezi ca mai e valabila intrebarea legata de betta si pestele cutit?
In alta ordine de idei, e de evitat "dezgroparea" subiectelor vechi, mai ales ca nu-s de interes general. Daca era un jurnal....mai mergea!
|
 |
|
marian1606 wrote:Baieti, au trecut 4 ani de la aceasta problema, ce ziceti? S a dat batuta sau inca isi chinuie pestii?
Dupa aproape 6 ani de la ultimul post relevant....betta sigur nu mai traieste
|
 |
|
lorenzo1990 wrote:De-ar fii mai usor de crescut acele plantute ..
Oare ce e atat de greu la ceratopteris? Are nevoie de apa si lumina! Cerinte minime
|
 |
|
Poti tine un trio de gardneri, sau australe, sau annulatus. Da-i un mesaj lui Marko si vezi ce-ti recomanda
Poti folosi si roca vulcanica.
Atentie doar sa ai capac, killi se descurca sa sara din bazin prin orice gaura
|
 |
|
Salut! Foloseste keramzitul in ghivece, iar in acvariu ceva dedicat. Esti mai castigat, crede-ma!
@Liv, legat de cele 2 substraturi uite ce am gasit: "Substratul ideal pentru intretinerea profesionala a plantelor si crevetilor.
Aquascaperii folosesc deseori substraturi speciale (soluri) adaptate special pentru necesitatile lor. Spre deosebire de substraturile "normale" (nisip, pietris), solurile pentru acvariu nu sunt neutre in apa, ci au un efect de producere a apei mai moi. Vor duce la apa mai moale si mai acida - valoarea pH-ului va ajunge usor in zona acida. Solurile de plantare de la JBL sunt bogate in nutrienti si vor oferi plantelor atat substante nutritive, cat si minerale, in timnp ce solurile pentru creveti nu contin nutrienti." de pe nevertebrate.ro si " We would like to mention, however, that they do not only contain important trace elements and iron that plants require but also macronutrients like potassium and magnesium" de pe https://www.aquasabi.com/aquascaping-wiki_substrate_seachem-flourite
|
 |
|
Sunt si pe lemne, se vad intr-a doua poza. Le poti curata cu magnetul cu racleta pe cele de pe gream. Pe cele de pe lemn mai greu, dar merg si alea date jos
|
 |
|
ocean wrote:problema e ca le mananca pisica are o slabiciune pentru ele
La ce pisica zimpatica si grasa are nici nu se pune problema sa manance iarba
|
 |
|
Linuxu wrote:Nu stiu ce sa zic despre intaritoare, eu ma gandeam la solutia asta ca urmeaza sa apara un bebe, si cred ca ar fi mult mai ok la lovituri (elasticitatea absorbe eventualele socuri).
Eu am rezolvat problema asta cu un stand mai inalt - are cam 1metru inaltime acum - si sticla de 10 la acvariu.
Copilul nostru a pus mana pe un ciocan din lemn si a incercat bine de tot sticla acvariului vechi. Am ramas surprins de rezistenta, dar am preferat sa nu risc
|
 |
|
Ar merge pus intr-un vas si facut un wabi-kusa cu el
|
 |
|
O cunostinta se pregateste sa plece din tara (un om fericit! ) asa ca-si goleste acvariul.
Mai are de dat 2 sae, 1 tetraodon nigriviridis, 7-8 amano, o sewelia, cryptocoryne, niste valisneria spiralis, 2 lemne mari.
Locuieste langa Kaufland Colentina si il puteti suna la numarul 0730980736
|
 |
|
Arata intr-un mare fel!
|
 |
|
Pestii astia au ceva in modelul lor care bucura ochiul  Imi plac foarte mult!
PS: si mai sunt si din viitor, 25 Noiembrie 2018
|
 |
|
Aquael face astfel de pompe, dar merg si cele de la Sun Sun de pe prefiltrele HW
|
 |
|