Message |
|
cele care cresc mai inalte se planteaza pe spate, cele mijlocii la mijloc,shi celemici in fata,mai bine uita-te pe un site de plante si vezi ritmul de cresteresi faci comparatzie cu ce ai tu
|
 |
|
bellucci tie iti trebuia modelul; SP 2500 1400L/ h . Ce ai tu nu-ti face fata acvariului. Eu am avut modelul;SP2500 la un acvariu de 90L erea foarte puternic si am pus unul de 700L /h tot resun.Eu sunt multumit de ele,imi oxigeneaza chiar foarte bine
|
 |
|
ai dat mossul ?
|
 |
|
barbatul femelei de betta sa sinucis. Asarit din acvariu.Femela are burtica cam maricica, Cred ca are icre? Daca nu are mascul sa ajute la expulzarea icrelor moare?
|
 |
|
De la hrana nu are cum sa fie ca alt fel ar murii si pestii din acvariul mare
Sunt cam 25-30 de indivizi in acvariul mic
|
 |
|
este un acvariu steril,apa o am limpede chiar foarte limpede,fac schimbul o data pe saptamina,este ciclat,sunt 2 mini filtre plus buretele bolborositor.Ca hrana le-am dat de 2 ori pe zi TETRA MIN fulgi,larve rosii ( sunt uscate ) si cam de o saptamina le dau o data pe zi.In acvariul de 25L sunt pui de xifo si gupy ,de 5 luni. Si am un acvariu de 90L care peshti din el sunt sanatosi
|
 |
|
prima poza e pe burta, iar a doua e pe spate
|
 |
|
Am facut pozele cu telefonul, nu prea se vad ele asa cum ar trebui dar ori cum se vede ceva!
|
 |
|
am o problema cu puii de gupy si xifoo.Ca virsta au 4luni.si stau intr-un acvariu de 25 Lsi un filtru de 250L/h.au burtile albe cei care mor. Oare sa fie gris?
|
 |
|
stau intr-un acvariu de 90L. cu ; 2 xifo,3 molly,6gupy. Dar nu se bat.I-am urmarit mai tot timpul. eu ma gindeam sa nu fie de la curentii de apa facut de filtrul RESUN -SP2500 /1500L/h
|
 |
|
Am o pereche de betta, la ambii sa cam tocit cozile,aripioarele!! Aveti idee care ar fi cauza ??
|
 |
|
Se poate inchide!!
|
 |
|
SE POATE INCHIDE !!
|
 |
|
Pufulete.ruoz ! am shi eu un filtru la fel ca al tau, eu am decupat putin cu cutitul linga ventuze , sa se plieze mai bine ventuzele pe geam ,shi merge la marele fix. bine-nteles sa fie si geamul curatat
|
 |
|
Farah ! treaba ta faci cum crezi tu, dar eu nu ashi folosii apa combinata cu calda,tot nu iese clorul din ea.Am shi eu un acvariu mic de 25L.shi schimb apa la 3-4 zile. Daca pui apa-n galeata (rece ) shi ai posibilitatea sa pui o pompa de aer cu o piatra de aer, sa faca bule-n galeata, iese clorul. Daca tu ai acvariul de 20-25 L cu un singur peste, tzi se murdareste apa mai greu. Sa nu faci greshala ca daca e apa curata sa nu o schimbi.
|
 |
|
sunt luate din piata.de iluminat locuintele.Scria T5 si nu- mai stiu ce peacilo
|
 |
|
M-ai am inca o intrebare !La acvariul mare(90L.) am un neon cumparat din piata,e de 14w T5 cu neonul subtirel. E bun la avariu? m-ai ales ca vreau sa-l si plantez.. Ma gindeam sa mai adaug inca un neon, tot cu aceasi putere
|
 |
|
Va multumesc mult dragii mei prieteni
|
 |
|
eugen2265 wrote:nu este adevarat cu mm.la zi pentru uscare.M-ai mi-am facut un acvariu mic (maternitate ) si tot o saptamina l-am lasat .acvariul mic este de 25L.Deci se lasa sa polimerizeze bine siliconul.
Un acvariu nu se usuca 1milimetru pe zi  Se usuca uniform.
|
 |
|
nu este adevarat cu mm.la zi pentru uscare.M-ai mi-am facut un acvariu mic (maternitate ) si tot o saptamina l-am lasat .acvariul mic este de 25L.Deci se lasa sa polimerizeze bine siliconul.
|
 |
|