[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen2265
Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
cele care cresc mai inalte se planteaza pe spate, cele mijlocii la mijloc,shi celemici in fata,mai bine uita-te pe un site de plante si vezi ritmul de cresteresi faci comparatzie cu ce ai tu
bellucci tie iti trebuia modelul; SP 2500 1400L/ h . Ce ai tu nu-ti face fata acvariului. Eu am avut modelul;SP2500 la un acvariu de 90L erea foarte puternic si am pus unul de 700L /h tot resun.Eu sunt multumit de ele,imi oxigeneaza chiar foarte bine
ai dat mossul ?
barbatul femelei de betta sa sinucis. Asarit din acvariu.Femela are burtica cam maricica, Cred ca are icre? Daca nu are mascul sa ajute la expulzarea icrelor moare?
De la hrana nu are cum sa fie ca alt fel ar murii si pestii din acvariul mare

Sunt cam 25-30 de indivizi in acvariul mic
este un acvariu steril,apa o am limpede chiar foarte limpede,fac schimbul o data pe saptamina,este ciclat,sunt 2 mini filtre plus buretele bolborositor.Ca hrana le-am dat de 2 ori pe zi TETRA MIN fulgi,larve rosii ( sunt uscate ) si cam de o saptamina le dau o data pe zi.In acvariul de 25L sunt pui de xifo si gupy ,de 5 luni. Si am un acvariu de 90L care peshti din el sunt sanatosi
prima poza e pe burta, iar a doua e pe spate
Am facut pozele cu telefonul, nu prea se vad ele asa cum ar trebui dar ori cum se vede ceva!
am o problema cu puii de gupy si xifoo.Ca virsta au 4luni.si stau intr-un acvariu de 25 Lsi un filtru de 250L/h.au burtile albe cei care mor. Oare sa fie gris?
stau intr-un acvariu de 90L. cu ; 2 xifo,3 molly,6gupy. Dar nu se bat.I-am urmarit mai tot timpul. eu ma gindeam sa nu fie de la curentii de apa facut de filtrul RESUN -SP2500 /1500L/h
Am o pereche de betta, la ambii sa cam tocit cozile,aripioarele!! Aveti idee care ar fi cauza ??
Se poate inchide!!
SE POATE INCHIDE !!
Pufulete.ruoz ! am shi eu un filtru la fel ca al tau, eu am decupat putin cu cutitul linga ventuze , sa se plieze mai bine ventuzele pe geam ,shi merge la marele fix. bine-nteles sa fie si geamul curatat
Farah ! treaba ta faci cum crezi tu, dar eu nu ashi folosii apa combinata cu calda,tot nu iese clorul din ea.Am shi eu un acvariu mic de 25L.shi schimb apa la 3-4 zile. Daca pui apa-n galeata (rece ) shi ai posibilitatea sa pui o pompa de aer cu o piatra de aer, sa faca bule-n galeata, iese clorul. Daca tu ai acvariul de 20-25 L cu un singur peste, tzi se murdareste apa mai greu. Sa nu faci greshala ca daca e apa curata sa nu o schimbi.
sunt luate din piata.de iluminat locuintele.Scria T5 si nu- mai stiu ce peacilo
M-ai am inca o intrebare !La acvariul mare(90L.) am un neon cumparat din piata,e de 14w T5 cu neonul subtirel. E bun la avariu? m-ai ales ca vreau sa-l si plantez.. Ma gindeam sa mai adaug inca un neon, tot cu aceasi putere
Va multumesc mult dragii mei prieteni
eugen2265 wrote:nu este adevarat cu mm.la zi pentru uscare.M-ai mi-am facut un acvariu mic (maternitate ) si tot o saptamina l-am lasat .acvariul mic este de 25L.Deci se lasa sa polimerizeze bine siliconul.
Un acvariu nu se usuca 1milimetru pe zi Se usuca uniform.
nu este adevarat cu mm.la zi pentru uscare.M-ai mi-am facut un acvariu mic (maternitate ) si tot o saptamina l-am lasat .acvariul mic este de 25L.Deci se lasa sa polimerizeze bine siliconul.

Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Go to: