[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen2265
Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Salut Claudiu ! Multzumesc mult pentru puiutzii de guppy.Claudiu ce dimensiuni are nano-ul tau?Poate imi fac shi eu unul cu aceleashi dimensiuni sau...........il cumpar pe al tau
Salut Florin ! Am vazut pozele acvariului tau.Am ramas fara cuvinte la cum arata.Acum parca e alta viatza. Plante,crevetzi,lumina.Bravo Florin ma bucur.Ape limpezi shi peshti sanatoshi
Cumpar 1-2 masculi de kribensis. Poate fi shi perechi
Salut Sunshin !! Parca ziceai ca atashezi nishte poze! Sunt curios pentru ca vreau sa-mi fac shi eu unul.
Ce marca e filtrul? ce model? citi L/h ?
Salut Misu ! De ce nu incerci sa il faci tu?Si cu oglinda ..........eu unul nu asi fi de acord, pentru ca da o senzatzie de dublura( adica se vede totul de doua ori) Acum e fiecare cu placerile lui
Salut Florin ! dami accept la mess sa putem conversa mult mai ushor. Am ID-iul; eugen2265 Eu sunt mai tot timpul pe mess
Parerea mea este ca le dai prea multa mincare.Shi filtrul e mult prea puternic.Cit a stat acvariul la ciclat ?
Vezi ca ai PM de la mine Florin !!
Florin dar nu ai incercat sa cumperi tu sticla shi sa-tzi faci singur un acvariu ? Te duce mult mai ieftin. Asha le-am facut eu pe ale mele. Am unul de 90L. unul de 25L shi acum am facut un nano de 60L pe care-l iau la munca. Ma oftic rau ca nu sunt mai aproape de tine.faceam un acvariu pentru tine ( cadou ) APROPO Florin ! la voi o venii FAN CURIER-ul?? Itzi faceam eu unul shi il trimeteam
Trist Florin.Foarte rau din partea lor.
Bine ai venit printre noi Florin shi succes in acvaristica.Fi fara grija ca totzi am trecut prin asha ceva, nu ne-am nascut invatzatzi.Shi eu am trecut prin ce ai trecut tu! Eu schimbam apa shi a doua zi cind veneam de la serviciu nu mai vedeam peshti in acvariu din cauza apei.Eu iti doresc APE LIMPEZI, PESTI SANATOSI,shi daca ai nevoe de un sfat te ajutam cu placere
Salut Boss !
Prin ce zona stai ?
Va salut dragi prieteni acvaristi Am un acvariu de 25L plantat,cu o populatie de 8 Endleri shi vreo 150-200 de creveti RCS.Filtrarea e facuta de un filtru extern BOYU EF-05.Am scos carbunele activ shi am inlocuit cu zeolit.Dar la ce ajuta zeolitul nu prea stiu sau nu prea sunt sigur.Dupa spusele unui coleg acvarist,mi sa spus ca scoate mai multi agenti chimici nedoriti,si filtreaza apa mult mai bine( apa devine mult mai cristalina)( ceea ce am observat shi la acvariul mare de 90L ce are un filtru intern Aquqel turbo 650 .E in acvariu de 2 saptamini shi am apa foarte curata)Tipul de la care am luat zeolitul mi-a zis ca dupa 6 luni ishi pierde proprietatile shi poate fi folosit ca material filtrant ce poate inlocui inelele ceramice.Oare asa est cum mi-a spus el ? VA MULTUMESC PENTRU SFAT
eu am in primul locash un burete mai poros( nu fin ) deci in primul, de jos in sus spre motorash, dupa acea am nishte bilutze poroase de la JBL.Nu am mai vrut sa pun shi vata de perlon,Am numai bilele ceramice. Filtrul este SERA FIL 120/700L./h cu 3 sertare
sa intzeleg ca tu speli absolut totul din filtru ?Daca da ,nu se spala totul din el.Cureti decit buretele grosier care ar trebui sa fie primul din materialele filtrante,dupa acea inelele ceramice(inelele ceramice nu le speli deloc,deoarece acolo se depoziteaza bacteriile)
Daaa, de la tine l-am luat! shi acum am numarul tau de telefon.Mar interesa rosu sau albastru
Albastru !
unul singur are ? aceshtia sunt peshti de grup
nu shtiu daca am cumparat de la tine ,in luna decembrie, Betta Halfmoon, (albastru) . Mai ai de vinzare?

Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Go to: