[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen2265
Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
E un magazin de acvaristica la noi in Bucuresti, la pretul de;105Lei.In cvariul de 25L am creveti
Va salut dragi prieteni !! Am un acvariu de 25L plantat,shi nu shtiu daca filtrul BOYU EF-05 ar fi bun
Sa dau la schimb nu am nimic. Daca le vinzi cit costa?
Cumpar mascul BETTA HALFMOON (asi vrea culoarea albastru )
te salut cu respect. ti-am scris pe; PM
Ai dat betanii
salut!! ne putem vedea miine pentru ceva plante? vroiam cabomba shi 2-3 anubias petite
bravo gregorio ,te felicit pentru nano-ul tau shi ape limpezi. Am si eu un acvariu de 25L care vreau sal fac la fel. Ce plante ai folosit? ai substrat? Eu sunt incepator
sunt acasa, ne putem intilni in cursul zilei de astazi? Stau foarte aproape de tine
Sarut miinile! aspiratorul JBL reglabil il mai ai?
Ti-am scris pe mesaj privat
daca vrei xifo am eu! ce parere ai? imi plac foarte mult betta
nici eu nu pot vedea
dar de vindut se poate? ashi cumpara eu
Va multumesc de raspuns dragi prieteni
Am un acvariu de 25L,populat cu pui de molly , guppy si creveti R. C. si nu stiu daca pui de peste vor minca icrele crevetilor sau chiar pui de crevete VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Am o femela BETTA splendes cu burtica mare,si nu am mascul. Nenorocitu a lasato gravida si dupa aceea a sarit din acvariu.De aceea cumpar urgent un mascul.Doresc tot aceeashi specie sau rasa betta HALF MOON
eugen2265 wrote:
eugen2265 wrote:Raresshh ! Dar tu esti sigur ca femela are icre? sau tu vrei doar sa se imperecheze.Daca vrei sa se imperecheze nu lasa temperatura la 30 de grade
.SCUZE nu am citit mai jos
EU am femela de betta cu o burtica asa de mareeeee si nu am mascul la ea. sotul ei a sarit din acvariu
eugen2265 wrote:Raresshh ! Dar tu esti sigur ca femela are icre? sau tu vrei doar sa se imperecheze.Daca vrei sa se imperecheze nu lasa temperatura la 30 de grade
.SCUZE nu am citit mai jos
Raresshh ! Dar tu esti sigur ca femela are icre? sau tu vrei doar sa se imperecheze.Daca vrei sa se imperecheze nu lasa temperatura la 30 de grade

Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Go to: