[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bellucci
Unripe member
[Avatar]

IP:

Buna!Am cumparat un filtru Resun SP 1200L,dar in magazin nu au dat "mod de utilizare"si eu fiind incepator nu stiu cum se monteaza.Are multe piese in cutie,dar descriere nimic.Daca poate cineva sa explice exact pentru ce sunt toate piesele astea,asi fi recunoscator.
A doua intrebare: Filtrul asta rezolva si Oxigenarea acvariului? Am un acvariu de 270 de litri,din care backgroundul ocupa ceva loc.Multumesc anticipat.
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

pt "unirea" tuturor partilor filtrului - arunca un ochi pe acest link http://sentra-aquatic.itrademarket.com/2546128/resun-internal-filter-sp-series-filter-aquarium.htm

daca vei studia mai cu atentie capabilitatile acestui filtru (daca imi permiti, parerea mea personala este ca acest studiu trebuia sa il faci innainte de a-l achizitiona) vei observa ca iti va fi mai mult decat insuficient pentru bazinul de 270 L de care ai pomenit dta, si ca ar fi trebuit sa achizitionezi un filtru extern ale carui capabilitati satisfaceau "la pas" necesitatile bazinului mai sus mentionat.

cat despre oxigenarea acvariului facuta tot de acest filtru resun - ceea ce face el la partea de oxigenare-daca se poate numi asa (daca dta chiar ai nevoie de aerare) este frectie la picior de lemn; pt acest lucru ai avea nevoie de o pompa de aer, ceva gen http://www.aquaticstoyourdoor.co.uk/Tetratec-APS300.html sau daca observi ca este insuficient asa ceva http://www.fishandfins.co.uk/images/tetra-air-pump.jpg

BAFTA

This message was edited 1 time. Last update was at 17/10/2011 01:43:58

[Yahoo!]
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

bellucci tie iti trebuia modelul; SP 2500 1400L/ h . Ce ai tu nu-ti face fata acvariului. Eu am avut modelul;SP2500 la un acvariu de 90L erea foarte puternic si am pus unul de 700L /h tot resun.Eu sunt multumit de ele,imi oxigeneaza chiar foarte bine
[Email] [Yahoo!] [MSN]
bellucci
Unripe member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru sfaturi,poate intro zi o sa dau si eu altcuiva! In legatura cu Resun,daca tot am cumparat o sa folosesc deocamdata pe asta,si pe urma vad cum functioneaza,daca este suficient sau nu.Momentan pesti nu am in acvariu,filtrez de 2-3 ori inainte sa populez.
Egen2265!Te rog ,daca poti explica si mie ce piesa unde vine,si o intrebare: nu este prea puternic curentul pe care produce filtrul??Multumesc anticipat!
[Thumb - foto 142_1459x1094.jpg]

[Thumb - foto 141_1459x1094.jpg]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: