[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cvcvci
Forum Index » Profile for cvcvci » Messages posted by cvcvci
Welcome
Vrau sa mai achizitionez 2 melanotenia......desi nu i-am vazut in lista de compatibilitati al scalarului
Nu e aglomerat....2scalari,6nas rosu,1ancistrus,2cory si betta.
Salutare tuturor. Am o problema din pacate in bazinul meu care desi este ok din punct de vedere al numarului de pesti.....cred ca nu am.nimerit speciile,scalarii mei au crescut si il cam vaneaza pe masculul de betta....fac asta toata ziua.....de curand i-am mutat in bazin de 120 l parca in cel mic erau mai cuminti....oare voi fi nevoit sa renunt la betta?
Sa imi spui te rog cu ce ai captusit iazul si cat de adanc trebuie sa fie ca sa nu inghete carasii aurii sau crap koi. Multumesc.
Depinde ce doresti sa faci
Dragul meu...din cate stiu guppysorii nu trebuie inmultiti...se inmultezc singurei prea mult oricum
Welcome
Hai cu clovnii.....
Bine ai venit
Faini pestisorii sa iti traiasca
Lasati omul sa puna ce pesti ii plac ,oricum nu dureaza mult dupa cum toti stim.....si va face o schimbare...ideeae sa ii placa ce face
Dragut acvariul .
De la Galapagos
Il vreau eu daca nu il mai vrei....
De ce il dai? Este frumusel....
La Curtea berarilor Timisoreana
Mda urat moment.....in caateva zile imi vin microrasbora galaxy....sper ca aia sa nu se lase prinsi
Buna din nou,spre nefericirea mea azi cand am ajuns acasa de la munca am constat ca am lipsa un "nas rosu",era pe fundul bazinului pe jumatate devorat....sa fi fost scalarii sau masculul betta??????

Forum Index » Profile for cvcvci » Messages posted by cvcvci
Go to: