[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
buna seara..  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Numele meu este Alexandru Fulea si sunt din Sibiu... ultimul mohican din concurs )) sectiunea acvari plantate sub 100 L ....stiu stiu nu cunosc prea multe dar invat mereu... cel putin am incercat.. descrierea acvariului este pe site-ul de concurs asa ca oameni buni va astept cu ideei comentari si alte celea(critici)...
Am incercat sa creez jungla... a iesit o nebunie.. dar nu e problema orice dezastru se poate remedia cu timpul sau radical )
Foarte bun forumul am de unde sa fur ideei si sa le implementez dar trebuie timp(nu prea e timp) sunt foarte multe de citit dar incet si sigur o sa fac sa fie bine sa ajung unde trebuie, cu rabdare inainte ;)

Toata viata invatam..ca ..viata e scurta, gustul e lung ;)

This message was edited 2 times. Last update was at 29/08/2014 22:32:25

Toata viata invatam..ca.. Viata e scurta... Gustul e lung.. ;)
[Yahoo!]
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

bun venit, sedere placuta. baga si niste poze daca se poate, sa.ti vedem jungla)
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu e reusita poza e cu tel.mob o sa fac una cu aparatul foto.. echinodorusul a trebuit scos si donat nu a mai avut loc in acvariu asa ca am inlocuit cu ce am gasit

[Thumb - 20140823_221405.jpg]

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit la noi, avem loc pentru toti

Eu zic sa deschizi un jurnal la sectiunea potrivita, sa faci o descriere a acvariului, poate nu toti au citit inca pe site-ul concursul, iar acolo vom discuta mai multe despre bazin

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
edygilet74
Member

IP:

Bine ai venit.
cvcvci
Junior member
[Avatar]

IP:

Welcome
[Email]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

Am postat un topic pe acvari plantate jurnal. Povestim acolo. Multumesc pt primirea celui din urma

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: