[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cvcvci
Forum Index » Profile for cvcvci » Messages posted by cvcvci
Ma bucur pt caraselul tau paradox....sa iti traiasca sanatos
Salut,Romica imi poti spune te rog care este pretul acestor pestisori?am auzit ca sunt relativ scumpi,as crea si eu vreo 10 in acvariul meu....oare s-ar impaca cu masculul meu betta?
Da paradox asa ma gandeam si eu ms de sfat ,in cel mare vreau min 20 nas rosu sunt frumosi in banc
Scz acvariul e de 40 cel nou e de 300 am facut o greseala ;)
Scz edy stii ce talie au pestii in cauza?
Va salut din nou dupa cum am mai spus am in acvariu de 30L un betta mascul si 6 pestisori cu nas rosu, credeti ca ar fi ok sa mai pun in acvariu vreo 10 microrasbora galaxy? Multumesc
Ok multumesc
Da am citit despre cateva specii......dar as vrea sa stiu eventul cu ce as putea sa decorez acvariul?in cazul ciclidelor??
??
Ce ma deranjeaza la ciclide malawi este ca distrug plantele din ce am inteles.....as vrea un acvariu plantat frumo?
Problema este ca nu ma prea dau in vant dupa ciclide.....
Salutare ,ma numesc Iosif Dragus ,am 33 de ani,am mai avut acvariu in trecut dar asta a fost de vreo 10 ani,in momentul de fata am hotarat sa o iau incet ,pas cu pas si bine .prima achizitie este un acvariu de 40L,locatari:-un mascul beta adorabil si 8 pestisori cu nas rosu.....in curand voi achizitiona un acvariu de min 250 L , inca nu stiu exact cu ce il voi popula ......imi plac scalarii foarte mult. Sunt incantat sa fac parte din comunitatea voastra.
Da,ai dreptate paradoxx
Adi te deranjez din nou,Baia Mare este cam sarac in Pet Shopuri in cele 5-6 cate sunt in oras aceasta este singura varietate de betta care am intalnit-o......de unde as putea sa achizitionez alte varietati? Pe net este vreun shop online?
Da acela pare agresiv , in trecut eu am mai avut acvariu 200 L si tineam melanotenia cu scalari,s-au impacat bine pana cand scalari au format perechi,parca ar fi innebunit dupa aceea.......dar melanotenia erau cuminti.......
Daca as pune in acvariu 2 melanotenia ar fi prea aglomerat? Oare s-ar tolera reciproc?
Wow , mersi de info.Eu il tin in acvariu de 40L cu un grup de 6pestisori cu nas rosu sunt in formula asta d 2 saptamani ,deocamdata se impca a foarte bine.
Imi cer scuze daca deranjez dragi acvaristi,sunt foarte incantat de masculul de betta pe care il am este un peste deosebit.Daca nu va rapesc prea mult timo as vrea sa imi impartasiti tot ceea ce stiti despre acest peste si parerile voastre despre compatibilitate si tot ce tinede el.Va multumesc mult,sa va traiasca pestisori .
Salutare Emil frumos acvariu
Dar de melanotenia ce ziceti? Sunt frumosi......Multumesc
mersi mult pentru sfaturi,o intrebare....ciclidele malawi sunt cumva mai rezistente? este adevarat ca nu poti planta acvariul cu ciclide pt ca distrug plantele?

Forum Index » Profile for cvcvci » Messages posted by cvcvci
Go to: