[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
acvarist
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Mai inmulteste cineva guppy in Bucuresti in sectorul 6 sau in cartierul Pantelimon sau Berceni?
Daca mai sunt oameni care inmultesc guppy in Bucuresti in aceste zone astept sa posteze aici.
As vrea sa cunosc mai multi oameni care mai au guppy in acvariile lor si care ii inmultesc.

acvarist batran
[Yahoo!]
cvcvci
Junior member
[Avatar]

IP:

Dragul meu...din cate stiu guppysorii nu trebuie inmultiti...se inmultezc singurei prea mult oricum
[Email]
acvarist
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu ma refeream la cine mai are crescatorie de guppy care sa se mai ocupe inmultit.
Ca mai de mult unii oameni aveau guppy inmultiti de iei si nu erau adusi din strainatate.
Cam la asta ma refer.
Am un petshop in zona la mine care are propria crescatorie de guppy romanesti care sunt mai mici ca cm ca aia din alte petshopuri care sunt adusi din strainatate.
De exemplu cum sunt leopard si blue moscow.

This message was edited 1 time. Last update was at 05/08/2014 21:58:45

acvarist batran
[Yahoo!]
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

acvarist wrote:
Am un petshop in zona la mine care are propria crescatorie de guppy romanesti care sunt mai mici ca cm ca aia din alte petshopuri care sunt adusi din strainatate.
De exemplu cum sunt leopard si blue moscow.

Gupi cresc in functie de mediul lor inconjurator si hrana, gupi crescuti in acvariu de 50l o sa fie mici, iar cei crescuti intr-un acvariu mare 300-400l o sa creasca mai mari.
acvarist
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ai dreptate.
Deci nu e nimeni din Bucuresti care sa mai aiba guppy in acvariul lor si sa stea aproape de sectorul 6??
Daca e cineva din zona asta sa posteze aici.

acvarist batran
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: