[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
1. Incaliztor nu ma intereseaza deoarece am termostat.
2. Pt neoane am nevoie pt 8neoane 36w ( nu cred ca o sa conteze ce putere au ) care sa mearga 12 ore pe zi si la deschidere sa se deschida 1 cate unu in interval de 1 -2 minute si la inchidere la fel.
3. pt 2 ventilatoare
Din cate tin minte ! pe tuburile de silicon .. DenBraven si Bison zice ca inaltimea acvariului sa fie maxim 60cm .. la 70cm v-a fi o presiune mai mare !
Mai bine il faci lat de 70 cm si inalt de 60.
Eu zic ca e cam riscant ! am eu de 400litri cu geam de 10 si intaritoare peste tot ( fund dublu ) si mi-e cam frica
ce pret ! ??
sau na ca sa nu se vada nailonul de loc bagi un cui / doua si legi de cui noilonuk si pe urma de piatra !
Bine inteles Cuiul il bagi in fundul lemnului !

Mie mi se pare ciudat cum de pluteste ! daca statea scufundata de tot in apa ar fi trebuit sa nu mai pluteasca .. Eu orice lemn am avut luat din natura dupa 2 sapt statea la fund
Succes !
Cel mai simplu este sa o legi de o piatra cu guta ... piatra fiind ingropata in substrat nu o sa se vada !
S-a rezolvat
Cumpar Cladophora aegagropila 2 -3 bile .. depinde de pret !
pret?
M-am documentat ! are de la 300 -700L/h
sunt puternice ! aqua el fan 2 are 450l/h deci Fan 3 cred ca are in jur de 600l/h
19. APURSIL
dizolvant pentru silicon si spuma poliuretanica
Aplicatii: pentru dizolvarea si curatirea resturilor de silicon si spuma de pe suprafetele
atinse involuntar.
Ambalare: tub de 100 ml si spray de 150, 250 ml.
http://www.aic.info.ro/vanolux/tkk/index.htm

Da dar ... daca vrei sa indepartezi siliconul din colturi unde normal e sa lasi un triunghi cu laturile de 3mm ? ce faci ? Nu te risti sa pierzi din acel triunghi
De aceea zic ca mai bine cu lama .. Tai cu lama pana unde vrei sa indepartezi siliconul si pe urma usor ... il scoatem !
Lama pt aparat de berbelit sau o lama de cutter
Vrei doar sa il vinzi ?!
Ca m-ar interesa pe mine daca schimbi cu un filtru extern mai mic ! Hydor Prime 20
Eh atunci pot intreb !

Ce mai fac pisoi ?
scuza-ma pt micile greseli de ortografie .. tocmai am facut ochi.

In legatura cu timpul ! punele dimineatza o farfurie cu lapte ... sa manance ... inainte sa pleci le mai lasi una si cand te intorci le mai pui o farfurie.cu lapte.
Ai mai putea incerca un experiment ..
Cand esti acasa sa ii inveti din biberon .. iar cand pleaca sa le lasi biberoanele langa ei si ei sa "suga" din biberon in timpul in care tu esti la serviciu
Mai e posibilitatea sa dai toti puiuti la veterinar sa aibe grija de ei.

Succes mult.
raven nu ai facut bine ce ai facut ! poate mama treb sa se intoarca! acu nu mai ai ce face !
Cu biberonul si cu lapte proaspat ( mi se pare ca se punea putin sare in lapte ) incepi sa ii hranesti.
La Prima pisica .. pe care am avuto .. dupa ce a fatat a ramas fara lactactie .. stiu ca nu mai aveam lapte pe nicaieri si era duminica si le-am dat lapte praf cu gust de banane si a fost foarte bun

Cel mai bine vb cu un veterinar despre poveste ... hraneste-i si la 2 luni daca nu vrei sa ii ti .. poti sa ii dai!

Spor
nihai daca pui problema asta !
Eu am caine pisica si pesti / pisica a venit dupa un an ce aveam cainele iar pestii dupa un an ce aveam pisica.

Eu cred ca daca ii inveti de mici cu ei .. nu o sa ai probleme mari . . doar daca e locul mic si pe timpul depunerii se aproprie prea mult. Eu am avut 2 scalari de mici cu neoni si din pacate mi-au murit la inceput de gris ( nu stiam ce este ) iar cand am adaugat 2 scalari mari mi-au alergat toti neonii !
nu cred ca ar fi adevarat dar na .. cu putin par si o chelie pe centru nu ne-ar strica .. parem mai inteligenti
Eu zic ca e minimul 30litri ! mi se pare ciudat 8maturi in 200litri daca se aleg mai toti pereechi ce o sa ieasa acolo ? ( plus ca din cei 200litri mai scoti substratul de vro 7 -8 cm si coloana de apa nu va fi pana sus vei lasa si de acolo 7cm.
si daca facem un calcul 80x50x50 si luam 15din inalitime o sa ajungi la vro 150litri de apa acu faci cum vrei ! sunt discusi tai acvariu tau.

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: