[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
hehe! cat de mult ? o data pe an il spal eu si nu are aproape nimic
dar de ce sa le cureti ! ? deoarece acolo se formeaza bacterii, are un aspect mai urat dar eu zic ca merita .
Eu am un Hydor prime si din pacate are furtunele transparente si se vede mizeria pe furtun dar nu ma plang
si restu pestilor nu ii pui ?
1cm peste la 5litri ? Eu in celde 400litri o sa tin 3perechi maxim ca altfel pe timpul imperecherii o sa am surpriza sa se bata.
pui poti tine 10 in 100litri ( 5 -6cm ) dar maturi iti treb minim 30l pe discus. Iar la acvariu micut si ai mai multe perechi o sa ai neplacerea sa se bata pe teritoriu
Eu as zice cam mic acvariul pt discusi...
Pai pe autocar ! se pune pe centru si vafi acoperit de bagaje ! Daca nu ati vazut un autocar are mai multe compartimente pt bagaje !.
Treb intrebat oricum. ! Mai puteti trimite cu cargus dar la un acvariu dinasta cred ca iti cere in jur de .. 5- 6 milioane transport,
Cel mai bine aripel o tura pana acolo
ce dimensiuni au ? sau de cat timp i-ai luat ?
Iti dau eu 20lei pe ei
Pe autocar ! pus bine in polistiren expandat sau burete ... ! "spaga" la sofer .. si multe rugaciuni.

Succes
Rezervati.
dute cu el la service, posibil sa fie o garnitura
Vind doi discusi nu cu pretenti ! unu care e mic ca talie dar adult deaorece a stat in conditi nu foarte bune pt el celalat mi mare de vro 15+- cm !
Exemplare cat de cat ok ! ( nu sunt cu puncte pe ei )
ca pret 600.000 lei in pret vine cu mancare destul de multa tetra discus ( insemnand vro 250g de mancare )

Eventual ii schimb cu Scalari pui ! (http://www.rva.ne.jp/gallary2/others/pic/scalare_/scalare_9983.jpg) sau diamant !

P.S. am uitat de poza lor !
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=712&pos=8
eu am rezolvat !pana voi avea bani de butelie voi tine 2 sticle de 2 litri cu drojdie si zahar in stanga si in dreapta acvariului ( sau eventual una langa alta si puse amandoua in filtru intern
ma gandeam la un butoias de plastic ! de muraturi ( sau ce incape in unu de 5litri ) iar ca combinatie as pune 1kg de zahar 2 lingurite de dojdie 4litri de apa sau 3.5litri
ma gandeam la o sticla de 5litri sau un butoias de 5litri care e mai rezistent !
O sa cumpar un buble counter
Co2 metoda cu drojdie pt 400litri !
Cam cum as putea sa o practic| ??
dar !! vezi cu latimea !! mai mare de 40 ! apa iti da senzatia ca totul e aproape la 29latime o sa ai impresia ca ai 10cm latime acvariu

Annotated by betta: Meseriash postul tau Looser-e... tu intelegi ceva dine el? Deh, la tine nu-i prima data...

Traducere: Ai grija cu latimea de 29 cm! E preferabila una mai mare de 40cm pentru a avea perspectiva/profunzime! Altfel totul va parea ca un tablou/fototapet. La latimi mici mai sunt probleme si cu plantarea/amenajarea si cu intretinerea...
Vezi intra pe YMS sa vb !!

Lucrul acesta putea sa fie spus si pe PM, nu crezi? Vezi ca postezi lucruri inteligente intr-o veselie

Posted by Dolly
eu am gasit sunb forma de placa nush ce material un fel de pvc de 5mm care te punea sa il lipesti cu adeziv in interior
eu zi ca sa fie eaxpect cat mai bun sa iei ceva de firma ! de la JBL cred ca e si cel de la g.g.
90cm + suport sa zimce 1m /1.1m depinde de suport

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: