Message |
|
hehe! cat de mult ? o data pe an il spal eu si nu are aproape nimic
|
 |
|
dar de ce sa le cureti ! ? deoarece acolo se formeaza bacterii, are un aspect mai urat dar eu zic ca merita  .
Eu am un Hydor prime si din pacate are furtunele transparente si se vede mizeria pe furtun dar nu ma plang 
|
 |
|
si restu pestilor nu ii pui ?
1cm peste la 5litri ? Eu in celde 400litri o sa tin 3perechi maxim ca altfel pe timpul imperecherii o sa am surpriza sa se bata.
|
 |
|
pui poti tine 10 in 100litri ( 5 -6cm ) dar maturi iti treb minim 30l pe discus. Iar la acvariu micut si ai mai multe perechi o sa ai neplacerea sa se bata pe teritoriu
|
 |
|
Eu as zice cam mic acvariul pt discusi...
|
 |
|
Pai pe autocar ! se pune pe centru si vafi acoperit de bagaje ! Daca nu ati vazut un autocar are mai multe compartimente pt bagaje !.
Treb intrebat oricum. ! Mai puteti trimite cu cargus dar la un acvariu dinasta cred ca iti cere in jur de .. 5- 6 milioane transport,
Cel mai bine aripel o tura pana acolo 
|
 |
|
ce dimensiuni au ? sau de cat timp i-ai luat ?
Iti dau eu 20lei pe ei
|
 |
|
Pe autocar ! pus bine in polistiren expandat sau burete ... ! "spaga" la sofer .. si multe rugaciuni.
Succes
|
 |
|
Rezervati.
|
 |
|
dute cu el la service, posibil sa fie o garnitura
|
 |
|
Vind doi discusi nu cu pretenti ! unu care e mic ca talie dar adult deaorece a stat in conditi nu foarte bune pt el celalat mi mare de vro 15+- cm !
Exemplare cat de cat ok ! ( nu sunt cu puncte pe ei )
ca pret 600.000 lei in pret vine cu mancare destul de multa tetra discus ( insemnand vro 250g de mancare )
Eventual ii schimb cu Scalari pui ! ( http://www.rva.ne.jp/gallary2/others/pic/scalare_/scalare_9983.jpg) sau diamant !
P.S. am uitat de poza lor !
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=712&pos=8
|
 |
|
eu am rezolvat !pana voi avea bani de butelie voi tine 2 sticle de 2 litri cu drojdie si zahar in stanga si in dreapta acvariului ( sau eventual una langa alta si puse amandoua in filtru intern
|
 |
|
ma gandeam la un butoias de plastic ! de muraturi  ( sau ce incape in unu de 5litri ) iar ca combinatie as pune 1kg de zahar 2 lingurite de dojdie 4litri de apa sau 3.5litri
|
 |
|
ma gandeam la o sticla de 5litri sau un butoias de 5litri care e mai rezistent !
O sa cumpar un buble counter
|
 |
|
Co2 metoda cu drojdie pt 400litri !
Cam cum as putea sa o practic| ??
|
 |
|
dar !! vezi cu latimea !! mai mare de 40 ! apa iti da senzatia ca totul e aproape la 29latime o sa ai impresia ca ai 10cm latime acvariu
Annotated by betta: Meseriash postul tau Looser-e... tu intelegi ceva dine el? Deh, la tine nu-i prima data...
Traducere: Ai grija cu latimea de 29 cm! E preferabila una mai mare de 40cm pentru a avea perspectiva/profunzime! Altfel totul va parea ca un tablou/fototapet. La latimi mici mai sunt probleme si cu plantarea/amenajarea si cu intretinerea...
|
 |
|
Vezi intra pe YMS sa vb !!
Lucrul acesta putea sa fie spus si pe PM, nu crezi? Vezi ca postezi lucruri inteligente intr-o veselie
Posted by Dolly
|
 |
|
eu am gasit sunb forma de placa nush ce material un fel de pvc de 5mm care te punea sa il lipesti cu adeziv in interior
|
 |
|
eu zi ca sa fie eaxpect cat mai bun sa iei ceva de firma ! de la JBL cred ca e si cel de la g.g.
|
 |
|
90cm + suport sa zimce 1m  /1.1m depinde de suport
|
 |
|