[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
incearca sa nu iei incalzitor aqua el ! eu am aqua el s ma-m trezit cu 36grade in acvariu !
Rezultate dramatice !
Am rezolvat !
Thread Close !
Vreau eu toti neonii !!
Vb pe YMS !!!
Scalarii inca sunt de schimbat ... vivparu te astept cu drag dar da un semn
Discusul a fost dat ..
Scalarii sunt rezervati pana joi .. !

Ramane Discusul .. tot pt neoni / zebre
Tin sa aduc aminte
Nu e discus specie de expozitie nu e specie de 2 -3 mil lei ! este pur si simplu un discus care nu v-a mai creste deoarece a fost tinut in acvariu mic pana l-am luat eu si va ramane in jur de 8cm are deja ochi maturi.
Discusul vine cu Tetra Discus 200g !
Cine il vrea treb sa aibe conditii .. de acvariu cu pesti compatibili si minim 200l
dau doar la schimb cu neoni/zebre .. si discusul il dau doar cuiva care mai are discusi !
Tocmai am luat Eusteralis stellata I'm happy
dap ! asa e Pereche dintre cel negru si cel tigrat !
Tocmai au depus astazi asa ca ii mai tin cateva zile sa vedem daca iese ceva din icre
Si eu am cumparat de la george si sunt multumit !
Sper sa fie cati mai multi clienti pt a nu te opri din comenzi !
Nu e sticla si e pexiglas !
daca te intereseaza sa imi zici si iti dau o adresa de contact .. iti treb ceva de 1.5mm
Dar nu e obligatoriu !! nush daca sunt multi cei care au asa ceva ! majoritatea au fara acea bucata de pexi ! dar treb sa faci 2 -3 gauri in capac langa neon pt aerisire !
http://i12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/DSCF4045.jpg
S-ar putea sa fie si discusul de dat !
Schimb 4 scalari 3 maturi si un juvelin ( din cei maturi se afla si o pereche chika )
Sunt destul de mari masculul cred ca ajunge la 19cm deschis +/- iar ceilalti 15cm +/-
Schimb cu neoni sau cu zebre !
O sa fac poza si o sa ii vedeti
O sa intreb in seara aceasta cand ajung acasa sa vedem ce va fi !
Un inginger constructor ar sti !
deci !
are 150kg pe mp2 ! tipa care mi-a zis cred ca era beata la ora aia dar i-am zis sa faca poza la tabel !!
de vro 3ori am calaculat ! daca nu mi-a iesit bine ma dau cu capu de pereti

Daca e prea mare poza rog moderator sa imi modifice sa fie doar link
image
eu am intrebat 2 ingineri de constructii si mie mi s-a parut mult ! Oricum poate blocurile noi sunt diferite !!
habar nu am ! dar din cate am inteles cel mai bine ar fi pe colt ca rezista mai bine
Ca sa revin ! podeaua unui apartament treb sa tina in jur de 150kg pe Cm2
Pianu cu coada in jur de o tona / o tona jumate. nici eu nu am crezut ! Am facut la arhitectura rezistenta blocurilor si cum sunt calculate .. dar sincer am uitat cate kg pe metru patrat sunt o sa verific !
nu o sa ai probleme !
Blocurile sunt facute sa reziste cat mai mult ... sunt calculate pt fiecare tip de persoanta nebuna sau nu !
Bunici mei au pian cu coada in casa si nu au probleme si nici nu au avut la cutremur !
Sa mai zic ceva ! ideea cu 70inaltimea ... si 60 latimea ,... o sa iti fie foarte greu sa plantezi si eventual cand vei vrea sa prinzi un peste si se duce in colt treb sa te urci cu scara
Cresc bine pana la un moment dat ! la 100litri o sa creasca mai greu ... de aceea treb mutati cand sunt mici !
Ti-am zis sa vad la salariu cum stau cu banii
hmm acu am vazut ca esti din suceava ... oricum mai ma gandesc ! Ma enerveaza punctele negre de pe unii

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: