Message |
|
incearca sa nu iei incalzitor aqua el ! eu am aqua el s ma-m trezit cu 36grade in acvariu !
Rezultate dramatice !
|
 |
|
Am rezolvat !
Thread Close !
|
 |
|
Vreau eu toti neonii !!
Vb pe YMS !!!
|
 |
|
Scalarii inca sunt de schimbat ... vivparu te astept cu drag  dar da un semn
Discusul a fost dat ..
|
 |
|
Scalarii sunt rezervati pana joi .. !
Ramane Discusul .. tot pt neoni / zebre
Tin sa aduc aminte
Nu e discus specie de expozitie nu e specie de 2 -3 mil lei ! este pur si simplu un discus care nu v-a mai creste deoarece a fost tinut in acvariu mic pana l-am luat eu si va ramane in jur de 8cm are deja ochi maturi.
Discusul vine cu Tetra Discus 200g !
Cine il vrea treb sa aibe conditii .. de acvariu cu pesti compatibili si minim 200l
|
 |
|
dau doar la schimb cu neoni/zebre .. si discusul il dau doar cuiva care mai are discusi !
|
 |
|
Tocmai am luat Eusteralis stellata  I'm happy
|
 |
|
dap ! asa e Pereche dintre cel negru si cel tigrat !
Tocmai au depus astazi asa ca ii mai tin cateva zile sa vedem daca iese ceva din icre
|
 |
|
Si eu am cumparat de la george si sunt multumit !
Sper sa fie cati mai multi clienti pt a nu te opri din comenzi !
|
 |
|
Nu e sticla si e pexiglas !
daca te intereseaza sa imi zici si iti dau o adresa de contact .. iti treb ceva de 1.5mm
Dar nu e obligatoriu !! nush daca sunt multi cei care au asa ceva ! majoritatea au fara acea bucata de pexi ! dar treb sa faci 2 -3 gauri in capac langa neon pt aerisire !
|
 |
|
|
 |
|
Schimb 4 scalari 3 maturi si un juvelin ( din cei maturi se afla si o pereche chika )
Sunt destul de mari masculul cred ca ajunge la 19cm deschis +/- iar ceilalti 15cm +/-
Schimb cu neoni sau cu zebre !
O sa fac poza si o sa ii vedeti 
|
 |
|
O sa intreb in seara aceasta cand ajung acasa  sa vedem ce va fi !
Un inginger constructor ar sti !
|
 |
|
deci !
are 150kg pe mp2 ! tipa care mi-a zis cred ca era beata la ora aia dar i-am zis sa faca poza la tabel !!
de vro 3ori am calaculat ! daca nu mi-a iesit bine ma dau cu capu de pereti
Daca e prea mare poza rog moderator sa imi modifice sa fie doar link

|
 |
|
eu am intrebat 2 ingineri de constructii  si mie mi s-a parut mult ! Oricum poate blocurile noi sunt diferite !!
habar nu am ! dar din cate am inteles cel mai bine ar fi pe colt  ca rezista mai bine 
|
 |
|
Ca sa revin ! podeaua unui apartament treb sa tina in jur de 150kg pe Cm2
|
 |
|
Pianu cu coada in jur de o tona / o tona jumate. nici eu nu am crezut ! Am facut la arhitectura rezistenta blocurilor si cum sunt calculate .. dar sincer am uitat cate kg pe metru patrat sunt  o sa verific !
|
 |
|
nu o sa ai probleme !
Blocurile sunt facute sa reziste cat mai mult ... sunt calculate pt fiecare tip de persoanta  nebuna sau nu !
Bunici mei au pian cu coada in casa si nu au probleme si nici nu au avut la cutremur !
Sa mai zic ceva ! ideea cu 70inaltimea ... si 60 latimea ,... o sa iti fie foarte greu sa plantezi si eventual cand vei vrea sa prinzi un peste si se duce in colt treb sa te urci cu scara 
|
 |
|
Cresc bine pana la un moment dat ! la 100litri o sa creasca mai greu ... de aceea treb mutati cand sunt mici !
Ti-am zis sa vad la salariu cum stau cu banii
|
 |
|
hmm acu am vazut ca esti din suceava ... oricum mai ma gandesc ! Ma enerveaza punctele negre de pe unii
|
 |
|