[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
din motivul asta ii dau unui prieten care are acvariu de 250l .. !
parerea mea e ca de fiecare data cand schimbi apa o data la 2 sapt .. sa ai un burete doar pt acvariu si sa il ti numai langa acvairu si cu el sa cureti geamul si partile unde se formeaza alge .. si altele .. !
deja sunt in acvariu Jackul .. si au 20cm .. deja ( sunt maturi ) sunt frumosi dar din pacate o sa ii schimb azi pe alti pesti "cuminti" deoarece pe langa ca distrug decorul .. se mai dau si cu capul de geam aiurea !

.......................

Am gresit mult ... of asa sunt eu .. pana nu vad pe pilea mea nu ma las .. ! ( of of de ce nu e buton edit ) ?
rezolvat .. Thread Close ..
s-a re zolvat. . Thread Close !
Am gasit in cora .. la 16lei . .ceva foarte frumos
FInal .!!
Dempsey in acvariu mare .. iar cei doi scalari au ajuns in al doilea acvariu .. !
(acvariu imprumutat )
O sa vin cu poze si cu al doilea acvariu !

image
Rog moderator sa imi modifice titlu ( graba strica treaba )
Multumesc !
Schimb 6 cryptocoryne 4 mature de 20 - 25 cm si 2 puiuti ! (1 e independent deja si celalt inca sta langa planta mama )

Schimb cu o planta care sa fie reizstenta pt Jack Dempsey sau cu o buturuga in jur de 30cm ..
PT BUCURESTI !

image
pt ca tot am vazut pe net .. pompa si piatra in acvariu ! credeam ca mi-a lipsit mie !
ca bule pusesem unele foarte mici ..deabea am reusit sa le fac mici .. ! zici ca era praf in acvariu ! acu nu mai e

Am nevoie de pompa cu piatra de aer daca am oprit bulele de la filtru ?
nu am capac cum am zis .. neonul e cam la 10 -15 cm deasupra acvariul prins in dulap
Am de la filtru un final care are un unghi de 40 grade cred .. o sa il indrept spre suprafata apei !
mi-a mai zis o prietena ca acolo are ceva frumos .. o sa trec sapt asta pe acolo sa vad ce au !
ca sa nu deschid alt topic .. ! la lipirea a doua geamuri cu unghi de 60 70grade ? cum se face lipitura ?

Ma refer la acvarii care nu sunt cu forme dreptunghiulare./ patrate ?
Pai si oxigenarea cine o face ?
... hmm o sa trec pe la obor sa iau ca acolo am auzit ca sunt detoate !

Nu e vb ca e scump dar nu mi se pare normal sa dai pe o buturuga 400.000 in loc de 150.000 sau 200.000 .. !
Cel putin eu nu pot sa keltui asa aiurea bani !

Si cresterea cainilor e grea si costisiotare .. mai ales mancarea .. !
La pesti e frumos ca dai un ban o data pt amenajari .. si pe urma mancarea e la un pret foarte accesibil !
pt ca pozele au fost facute exact dupa ce am mutat niste plante .. plutesc radacinile .. acu e limpede apa, doar bulele mai se vad !

O alta intrebare .. Bulele scoase de Filtru .. cum treb sa fie ?
nu prea .. ! ma intereseaza ceva maro ...pt ca vreau sa fac din polistiren extrudat sau expandat niste bolovani
pai ce cernala gasesc maro ?

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: