Buna seara, cum spune si titlul am o intrebare. Mie pe peretele principal si pereti laterali imi apar pete mici de verde care cred ca sunt de la plantele din acvariu....Cea solutia ar trebui sa folosesc ca sa scap de aceste pete care apar la cam vreo 4-5 zile de la schimbarea 50% a apei din acvariu
Multumes
Ce mai forum de acvarisitca ami sunteit si voi adica vreau sa zic sunteti bun dar totusi voi va bazati pe scris e gresti ar trebui sa va bazati ep acvaristica nu pe chiki miki
Salut cum spune si titlul am nevoie urgent de ajutor se pare ca pesit mei is cam agresivi cauza nu stiu dar treaba sta cam asa Un mascul xifo sta asuns dupa filtru o femela moly a fata o alearga pe alta sau chair pe un mascul care e speriat de moarte si nuami ascuns sta prin plantesi doi masculi xifo care se alearga unu dupa altu si unu sta ascuns lafel de ingrozid ce asi putea sa fac sau cum as putea rezolva? va rog ajutor repede is ingrijorat pentru ei
Salutare imi spuneti si mie cam cati litri le trebuie unor xipho/moly ca sa se imperecheze si sa faca pui? si cam cati litir caci stiu numai la guppy care o fost primi mei pest care stiu ca fatau 50 30 pui dar la astia chair nu situ Help