Message |
|
Astea le stiam dar am gandema eo sa fac un bazin din sticla de 4mm ca inca mio mai ramas de la acvariul finalizat si ma gandem sa fac cam de 30lungime 30 latime si 10 cm inaltime pt ca nu vreu decat doua ca am citit eu ca nu cresc daca nu au loc adecvat ;) 
|
 |
|
De florida  ) vreau sa imi iau si io dar nuy prea situ ce habitat le trebuie...
|
 |
|
Salutare are cineva testoase  care stie despre elle pe langa acvaristica o alta pasiune a mea sutn testoasele 
|
 |
|
Extraordinar in aceasta seara aproximativ jumatate de ora am gasit un mic pui (cred ca este de la xifo). Faza este ca acvariul dupa 3 zile de la amenajare vad eo ca o duce bine, plantele incep sa creasca pesti is mult mai fericiti ca in acvariul ce mic si acum urmaresc acvariul  in continu sa vad daca nu mai gasesc alti adepti ca sa zic asa
Va urez o seara placuta 
|
 |
|
Bine... am umplut acvairul pana sus si stiu ca trebuie schimbat pietrisul o sa ma uit si de pietris cand iau filtru:d
|
 |
|
Multumesc cosmin, in momentulumpleri acvariului nu am mai avut apa stata  ) si o ramas asa pana sta celelate sticle cu apa vreu 3 zile dar ma rog o sa soct corali/scoicile si cand ma duc in animax in mall sa iau filtru extern o sa vad si de o buturuga
P.S:Stiu ca mai este mult de munca dar treptat voi reusi vorba aia ,,Toate la rundul lor'' 
|
 |
|
Ok si cum v'am spus mai sus revin cu poze cu plantele/pesti/acvariul complet.A tin sa mentionez caci cred ca un sanitar alb e fata si am unul gri care cred ca e baiat aveti o poza oare se imprecheau?,aveit mai jos pozele in SlideSow cu acvriul
Poze: http://img291.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pict0801c.jpg
A si inca o intrebare un gup si un mascul sifo o fugaresc pe o femela xifo ce poate insemna ?  :S
Da si situ ca nu este prea bine plantat dar abia are 1 zi de al set-up
P.S:Scuzati claritatea unor p[oze 
|
 |
|
Cum am zis si in titlu insfarsit am terminat finalizarea proiectului cat de cat..Urmeaza in saptaman ce vine sa cumpar un filtru extern FILTER VERSAMAX FZN-2: Tank volume: 40-200 l. Din alt topci deschis de mine recomandat de un coleg.A sa nu uit sa precizez ca acvariul are 80L brut.Plantat cu caobma si niste palnte care prin termen poular li se zice sabi si urmeaza sa acizitonez o elodeea densa si o anubias.Neonul este de 8W. Cred eu este de ajuns deocamdata
P.S:revin diseara cu poze
|
 |
|
Am inteles... iluminare momentan in acvariul mic in care ii tin de 10l am filtru intern cu debit 6l ora cred si plante care in temen popular li se zice sabii si caomba aquatica (nu stiu sigur daca e caomba sau cabomba )
|
 |
|
Am verificat cati L are acvariu are 80L :>:> daca aveti ideei despre ce plante ar trebui sa pun sa imi iasa ceva gen iwng nush sigur cum era sau daca nu datim i ideei de decor 
|
 |
|
bine asa voi face ;)
Rog moderatori sa lase topicul deschis de oarece voi punce cateva poze la set-up
Daca nu deschid alt topic dar unde in ce sectiune ca nu am idee..
|
 |
|
66 de litiri sau 70 nush sigur nu lam umplut inca

|
 |
|
Nu stie nimeni :S
|
 |
|
Va multumesc pentru sfaturi am fost azi prin Animax in Mall si am gasit filtru extern de perete exteriornu prea stiu eu cat de folostiro este dar e unul cum e si pentru nano si vanzatorul zicea ca e destul de bun
Pun mai jos un filmulet cu un filtru extern care l-am vazut azi care vam spus mai susu
Link: http://www.youtube.com/watch?v=07vSjpiF9Uw
Filtrul respectiv il puteit vedea la 1:43 credeti ca va face fatza pentru un acvariu 60l ca cei de la Animax miau spus ca e reglabil
E bun intradevar?
|
 |
|
Buna ziua. Daca vrei sa ai un acvariu bine plantat si cu plante nu prea inalte poti sa le mai tunzi de fiecare data si sa replantezi varfurile daca vrei. In mare parte ar fi o idee sa le tunzi cnad ajung pana la suprafata
P.S-Daca gresesc rog colegi mai mari sa ma corercteze 
|
 |
|
Buna ziua stimati colegi cum spune titlul am nevoie de un pic de ajutor, doresc sa imi iau un filtru intern cu debit de 60L dar am vazut ca mai avea respectiva vanzatoare si alfel de filtre cu devit de 100L 200L 70L. Acum intrebarile mele sunt urmatoarele :
Afecteaza cu ceva pesti/plantele daca iau un filtru intern cu debit mai mare la debit
Sau sa atept pana saptamana viitoare sa aduca din nou filtre si sa iau un filtru de 60L debit ora reglabil
Ce ziceti?,Ca io sincer sa fiu is cam derutata
|
 |
|
Ok iti multumesc si exact asa arata ca in poza data de de tine
Off-Topic: trebuie sa continui discutia cu xifo in asta sau in topicu cu Emisiunea surprize surprize pprezentata in acvariu?In care sa continui discutia,Rog un adminsa imi dea un pm si sa imi zica pentru ca sunt oleaca derutat 
|
 |
|
 chair nu stie nimeni
|
 |
|
Buna seara stimati colegi cum spune si titlul am presimtirea ca o femela de Xifo de a mea e gestanta pun si cateva poze mai jos
Poze:
http://img821.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pict0791.jpg
Daca stit sau puteti sa imi spuneti daca intradevar e gestanta cate saptamani/zile mai are pana naste
P.s: Stiu ca sticla acvariului este murdara am fost foarte ocupat cu treburi si abea am reusit sa schimb 50% din apa... si din fuga ca sa zic asa am uitat sa sterg pereti acvariului...
Va urez o seara placuta 
|
 |
|
|
 |
|