Panda23 wrote:Daca nu reusesti sa ii dai, ii accept eu dar tot cu curierat pentru ca sunt din Cluj... !
Si ii pui in acvariul de 20l?
De unde sti tu de cati litri este acavariul meu sau daca am doar unu singur ? Poate mai am unu de 200l si unu de 800l care vreau sa le populez cu pesti de apa dulce si marini ...chiar nu inteleg interventia ta aici..
Am si eu o intrebare ...aceeasta este femala de guppy --> http://imgur.com/tKQcqiI asi dori sa stiu daca este gestanta si daca da in cat timp trebuie sa o mut in maternitate sau in cat timp ar trebui sa inceapa nasterea multumesc frumos !
Pff cate greseli am facut va multumesc amandurora pentru explicati ce spuneti nici cu o maternitate nu rezolv problema neaparat gurami trebuie mutati separat?
Salut, de 2 zile am cumparat pentru acvariul meu un mascul si o femela Gurami iar acestia nu se ating de mancare ,femela este gestanta iar masculul nu cred ca este perechea ei asa i-am cumparat , acvariul meu este de doar 26l si mai am si neoni, xipho, guppy si zebre ati putea sa imi dati niste sfaturi atat pentru alimentatie cat si pentru reproducere, ce as putea sa fac?