[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Panda23
Forum Index » Profile for Panda23 » Messages posted by Panda23
O femela de Xipho este gestanta am asteptat cam 3 saptamani acum de 5 zile am mutato in maternitate dar fara nici un rezultat :
-am acoperit maternitatea
-Am ridicat temperatura cu 2 grade
si tot nimic deja trece o luna si nu naste ,burta este foarte mare parca pusca si nimic....ce asi putea sa fac pe langa faptul ca pot sa astept !
multumesc @cingo !
am inteles , nu spun nu la o asmenea provocare (sa vad un proiect de 700l )
fuck
Vai deci sincer m-am saturat ca cei de la petshop sa ma faca sa cred ca ei stiu despre ce este vorba si sa ma duca de nas, l-am intrebat domnule am doar de 25 de litri aaaa este bun Nu este mic? -->NU eram sigur de asta acm am dat un telefon la un petshop ca mi-am cumparat pentru ele separat filtru Claro 200 si termostat de la diversa paremise de 50W si am gasit unu singur la 40l !! ce sa fac?

Astept cat mai multe sfaturi si pareri
Buna am primit astazi 2 ciclide africane hemichromis! si momentan nu am un acvariu ciclat si liber ,doar unul de aproximativ 26 de litri
Este ok sa le tin in acest bazin cu substrat termostat filtru si 2 plante? sau este prea mic ? Ma refer ca o sa fie foarte deranjate sau o sa se simta cat-decat binisor?
Am inteles , in acest caz o sa mai cumpar inca 1-2 femele sa vad daca se rezolva problema !
Schimb 2 zebre roz, preferabil in jud CLUJ.
-asi vrea sa schimb pe alte specii de pesti sau plante
Cumpar filtru intern si incalzitor+termostat pentru acvariu 60l !
-sa fie la un pret bun
-sa nu fie la pretul din magazin sau aproximativ tot acolo
-sa fie functionale
-sa nu aiba probleme la functionare
Bine ai venit pe forum !
Deci daca mai cumpar 2-3 femele de Xipho o sa scap de aceasta problema si masculul o sa lase in pace ceilalti pesti?
Multumesc @koala
Buna, am un mascul de xiho si o femela ,masculul este doar langa ea in permanenta si ii bate pe toti restu pestilor, tin sa precizez ca femela este gestanta! ! Ce asi putea sa fac ?
Cum asi putea sa imi dau seama cand o sa depuna cu aproximatie?
Salut Dan si bine ai venit !
nu o aleagra nimeni dar este cam activa...SUS JOS DREAPTA STANGA !!!
help?
Foarte frumosi, sa iti traieasca !
Aceasta zebra roz este gestanta sau nu ? Vreau sa precizez ca este asa cam de 2 saptamani!
1. http://imgur.com/7DJWkP6
2. http://imgur.com/zz0Hldg (putin mai neclara)
Anca am inteles ce vrei sa spui si accept rasunsuri cu explicatii si asa frumos nu cum spune NIMENI ASTA si incepe el sa imi caute toate posturile am 10 miliarde si vreau sa investesc bai NIMENI IN DRUM in acvariu de 10,2050,25,60,100,400,500,600,800,1419,4155,14354 de litri care este problema lui eu am cerut ajutor ca vreau sa am ciclide in acvariu de 60l este posibil sau nu ca toti stim sa radem JUNIOR NIMENI PE LUMEA ASTA !!! LA CAT DE IRONIC ESTI PENTRU MINE ESTI UN NIMENI SI NU MA APUC DE ACVARISTICA CA SI TINE LA CAT DE MATUR VREI SA PARI SI MAINE SA MOR 80yrs old hai sa radem !!MODERATORII DORM AICI ? ESTE OK SA PRIMESTI ASA RASPUNSURI IRONICE SI FARA NICI O NOIMA? @NIMENI MAINE DACA POSTEZ SA FACI POZA SI COPY PASTE SI LA ACEST REPLY PENIBIL!

Forum Index » Profile for Panda23 » Messages posted by Panda23
Go to: