[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Panda23
Forum Index » Profile for Panda23 » Messages posted by Panda23
Nu conteaza numele dar a fost laudat dansul pe acest forum ,ca de aici de am dat de el ,infine pot sa tin mai multe ciclide sau nu? in acvariu de 300l se poate sau nu? ca eu nu mai inteleg nimic fiecare isi da cu parerea sau sunt profesionisti....dansul are 108 speci de pesti si spune ceva iar voi alceva...ce sa fac..sa ii cresc in vana? el spune ca in 60l este ok 6 ciclide acm nu mai este ok?
Infine....
radu_dragan wrote:De combinat ciclidele intre ele am vazut la multi,nu este ok dar....totusi,vanzatorului i-ai specificat in ce acvariu vrei sa-i pui?

Da radu i-am adus la cunostinta lucrul acesta...
Ancamarketing wrote:Da poti sa pui niste legume si sa faci ciorba.
Acvariul e foarte mic ptr africani .
Nu poti combina aficanii cu americanii, au nevoi diferite privind calitatea apei, plus ca sunt specii agresive.
Vrei sa i inmultesti in conditiile astea? Succes.
Plantele nu vor rezista.
In cel mai bun caz poti pune cateva ciclidae americane pitice gen apistogramma sau ramirezi. Am spus sau.
Mai bine mai citesti putin prin forum.
Nu mi o lua in nume de rau dar ce vrei sa faci tu acolo e groaznic, ii condamni pe toti la moarte.

Tocmai astazi mi-a sus unul dintre cei mai mari distribuitori de pesti exotici din cluj ca pot sa le combin fara sa specific numele dansului dar nu mai inteleg nimic ...
Buna, eu cred ca am cate un topic la fiecare sectiune sper sa nu fie vreo problema asta.Deci eu am achizitionat un acvariu de la Diversa de 60L cu filtru si termostat+capac si neon,si asi dori sa il populez doar cu ciclide. Intrebarile mele sunt :1 daca pot sa pun aficane americane si papagal ( 2 din fiecare), 2 pot sa mai tin plante naturale? 3.Este suficient spatiu pentru reproducere?

Astazi m-am hotarat si le ador
Asi dori sa schimb urmatorii pesti cu ceva ciclide:

-4 neoni
-4 guppy
-4 zebre
-2 xipho
-2 cory
Vand acvariu Diversa 40, 25 litri cu dotarile aferente, termometru, filtru, plasa si incalzitor cu termostat. Aproape nou, a fost cumparat de foarte putin timp.
Si acvariu de 10L cu capac si 6 leduri nou nout (nefolosit)
Amandoua la 180lei,Separat cel de 10l-80lei si cel de 25l-130lei.
Numar de contact: 0735530312
Buna asi dori sa stiu din ce motive femela mea guppy nu mai naste odata ...am postat poze cu ea aici pe forum si am bagato in maternitate....ce pot sa fac? parca este nesigura pe ea
Multumesc frumos foarte folositor mi-a fost !!
Am inteles multumesc vroiam sa vad daca acesta este cuibul ca nu am mai vazut pana acuma....iar daca ieri a inceput sa il faca cam in cat timp va depune femela?
Scuzatima ca revin cu inca un topic la aceeasta sectiune , anteriorul a fost cu femela care am cumparato direct gestanta din pet-shop, vreau sa stiu daca ---> aceasta este spuma respectiva unde va depune femela? (cuibul ) ---> http://imgur.com/7T7QA2t ?
ok multumesc frumos cingo !
Am si de 15l ..dar am vrut sa o pun in maternitatea clasica de la pet-shop ....deci sa renunt la aceasta idee???
Teddy2k sa revin cu alte poze ?sau sa mai astept 2 saptamani si sa o mut in maternitate ?
Domnu Nickvvv nu observi ca e trecut CLUJ NAPOCA SI LA MINE CLUJ DACA DORESTE SA IL DONEZE VA FI CU PREDARE PERSONALA VA ROG DACA NU STITI DESPRE CE ESTE VORBA NU MAI COMENTATI !
Ok o las asa nu mai primesc nimic las pesti pentru cei cu experienta ! eu ma apuc de gatit daca fac asa bine supa de peste
Din momentul in care acest Domn vrea sa doneze un betta ce este rau in a spune ca vrei sa il iei spre adoptie si asteptand pestele cu sufletul la gura?
Alber eu am inteles si am specificat ca de curand am cumparat un acvariu de 26 de litri direct dotat si am spus ce speci de pesti am in el si ce probleme dar nu este singurul meu acvariu , da sunt incepator doar de 3 saptamani am achizitionat diferite acvari (diferite capacitati) si doresc sa cresc diferite specii de pesti si marini si de apa dulce dar cumentariul anterior era ironic eu astept raspuns de la donator nu de la o persoana care spune ii cresti in (pahar) ?
Pentru betta am acvariu de 15l orcum astept raspuns

Forum Index » Profile for Panda23 » Messages posted by Panda23
Go to: