[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Daca nu gasiti burete sa capitonati cutia, dati-mi un semn si caut in depozit niste burete de studio
Nu am folosit personal, dar am prieteni care folosesc linia Masterline si-s multumiti.
Colegul @marian4232 este cel care a gandit formula. Il gasesti aici http://acvariu.ro/forum/user/profile/3473.page
E vanduta ca suport pentru ghivecele de bonsai, nu ca material filtrant. De asta e ieftina.
Doar ca idee, akadama era mai ieftina la un moment dat la bonsaiala decat la acvaristica.
Are o tuica de la mine, dar in toamna ca am cam terminat-o
Ma bag si eu in seama, ca-mi place, ce PLM.
Prietene, arde-o-ar terciu de limba romana, ca te-ai cacat in tot ce s-au chinui tampitii aia sa te invete la scoala. In loc sa faci acvariu copilului nu mai bine inveti sa te exprimi frumos si civilizat pe un forum pe care citesc si copii? Sau preferi ca atunci cand explici ceva copilei sa-ti spuna STFU???
Iar pentru INcultura ta generala, plicurile trimise de tribunal, sau autoritatile statulu in general,i nu prea se pierd in sistemul Postei Romane!!!
Acum accepta-ti situatia, stai in banca ta si respecta colegii de forum! Suntem o mana de oameni, dar prezenti pe mai toate forumurile din Romania.
Na, ca m-am enervat si am pierdut timp pretios pe care il puteam petrece cu copilul!
Sper ca nu e prea tarziu, dar da-i un telefon lui Claudiu! Poate are el in plus.
Gabi C wrote: La aditia de co2 de la bomba e greu sa reglezi debitul , oricum este variabil , functie de temperatura din camera , de concentratia solutiei ...

Solutia cu bicarbonat si sare de lamaie e mult mai stabila si nu depinde atat de mult de temperatura mediului ambiant, cat depinde de cantitatile de reactivi.
Debitul se regleaza mai greu, dar nu e imposibil sa faca asta.
Eu n-am baut nimic, dar tot imi joaca ochii-n cap de zici ca-s la pacanele
Ai pm.
Iliescu Mihai Ulmis wrote:haha , coarda de chitara aveai prin casa , dar un fir de ata de pescuit (guta) nu

Taie mai bine otelul decat guta
dan.pavelescu wrote:Bai, voi stiti ca Pavelescu citeste toate topicurile si ca e paranoic, da? Ia, incetati cu chestii d-astea si treceti la poze cu pisici si inimioare

Cu drag!
Larva450 wrote:Mul?umesc!ma duc sa vad cum scot o coarda de la chitara pe care o am...

Odata scoasa o coarda de pe chitara, e numa` buna de aruncat! Nu strica setul de corzi aiurea!!
Daca mai ai nevoie te ajut eu cu o coarda scoasa de la o chitara, doar ca trebuie sa ajungi in zona Liberty Mall sau la intersectia dintre Calea Rahovei cu Antiaeriana.
claudiu.marin wrote:Dupa 3 luni si ceva, acvariul arata fix asa: poza
Multumesc pe aceasta cale celor 2 pufosi fara de care acvariul nu ar fi existat!

Fixed!
Silviu Man wrote: nu se gasesc sump-uri gata facute si echipate?

Nu prea stiu producatorii ce dimensiuni si echipamente iti trebuie. Cat de mare e spatiul pentru sump? De asemenea, trece-ti si localitatea la profil. E mai usor sa fii indrumat daca specifici de unde esti.
Seamana cu Blyxa japonica si cu Sagittaria subulata. Din pozele tale nu-mi dau seama exact, dar poti cauta tu poze cu plantele respective ca sa o identifici. Daca e Blyxa, e clar de ce nu creste. Sagittaria e si ea pitica, sa stii.
dan.pavelescu wrote:Prea mari si complicat cu hrana. Oricum, interesanta specie.

Sefu`, astia-s unii dintre cei mai mici killifish si-s tare interesanti. Cu hrana te-ai scos, crapa-n ei si artemia congelata, ca si baboii din `400
Piciul nostru e cu 3 luni mai mare si stiu ca e la varsta la care poate tine lucruri in brate, dar nu are coordonare. Asa mi-a crapat un acvariu cu coada de la mop.
Poate si la tine s-a intamplat asa.
Conform intelegerii avute cu colegul, continui eu donatia.
Moss-ul este valabil in continuare cu ridicare de la Electromagnetica (Calea Rahovei 266-268). Are urme de frunze de Microsorum si melci comunitari, posibil chiar si RCS.
Daca reusesc sa prind si ancistrusi se adauga si aceia langa moss.
Se inghesuie lumea daca-s cu reductie de sos alb!
Acvariu 60x30x30 Eheim, stand pentru el si un filtru Sun Sun HW-603B.
Acvariul prezinta ceva urme de folosire (are o zgarietura de aproximativ 5cm intr-o parte de la un graunte de nisip).
Standul nu este umflat, dar prezinta urme de folosire (are cantul dezlipit in partea de jos, cam 10cm, de cand a descoperit piciul ca are unghii). Cantul a fost prins cu 3 cuie.
Filtrul a fost cumparat in 2015, in vara, dar nu mai gasesc garantia de cand m-am mutat din Bucuresti. Furtunurile au fost scurtate pentru acvariu, iar grilajului de jos i-am taiat din picioare pentru a incapea mai mult material filtrant in el.
Acvariul a fost folosit pana acum o saptamana cand am facut upgrade.

Poze pe PM.

Pretul pentru pachet este de 200 Ron, usor negociabil. As prefera ridicare de acasa, ca sa facem proba acvariului si a filtrului, dar il pot aduce si in Bucuresti, in zona Cora Alexandriei

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: