[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kovaly
Forum Index » Profile for kovaly » Messages posted by kovaly

3 Colisa lalia (o pereche si o femela) - Guramii Pitici

Filtru intern Pick Up 2008 Eheim - folosit 1 luna jumatate, garantie valabila

Piatra decorativa

Ape limpezi tuturor.
Sunt rezervati neonii, platy si termometrele.
10 Paracheirodon innesi - Neoni

1 Pereche Platy (mascul si femela)

3 Colisa lalia (o pereche si o femela) - Guramii Pitici

Filtru intern Pick Up 2008 Eheim - folosit 1 luna jumatate, garantie valabila

Pietre Decorative

2 Termometre Noi

JBL Test Permanent CO2 Plus pH - aproape nou (folosit o singura data)

Cei interesati ma pot contacta pe privat, preturile sunt foarte rezonabile si cu siguranta ne putem intelege, de recomandat Bucuresti.

Ape limpezi tuturor.
Eu iti recomand setul de la dupla...Dupla Ground cu Dupla Root...folosesc acest substrat, bun fertilizant, pret acceptabil...ape limpezi
Nu este de la substante, si eu le-am folosit si nu am avut niciodata aceasta problema, mai ai putina rabdare si vei vedea ca apa se va limpezii...oricum mai ai ceva timp de asteptat pana se va cicla asa ca intre timp iti recomand sa citesti ciclul azotului si ghidul incepatorului si vei gasii acolo multe informatii extrem de importante.

Ape limpezi
salut,

am lasat si eu un PM
Te salut,

Discuta cu marian4232 si sigur vei rezolva problema...ape limpezi
Te salut,

Parerea mea este ca cei de la dupla au produse bune si cu rezultate vizibile si de durata, folosesc si eu setul dupla root, dupla ground, plant si plant 24 si sincer sunt foarte multumit. In ceea ce priveste produsele JBL nu sunt produse proaste insa sunt probleme pentru ca substratul este tip sandwich si cand vrei sa scoti o planta risti sa murdaresti apa din acvariu....

Cu respect
Bun venit Radu, sa ai parte de un acvariu de vis exact asa cum il visezi si de ape limpezi...
Te salut colegu,

Iti recomand sa folosesti ca substrat Dupla Root + Dupla Ground si vei avea rezultate bune iar in ceea ce priveste plantele cred ca aceasta decizie o poti lua tu dar gandestete la ce lumina le poti oferii (0,5-1-1,5W/litru), CO2 si restul factorilor importanti. O seara frumoasa
Te salut,

colegu as fi si eu interesat de cateva plante insa in general as dorii dak ai niste plante ceva mai putin pretentioase de lumina, am circa 0,6W/litru...substrat este de la dupla...

o seara frumoasa
Am inteles, va multumesc pentru aceste sfaturi sincer sa fiu extrem de bune si care sper sa ma ajute sa rausesc sa organizez acvariul si sa va aduc poze cu noul meu colt vesel si natural
am inteles atunci il las in functiune in vasul unde voi pune apa si pestisorii, aveti idee voi avea probleme de deciclare sau pot aparea probleme penru a stii cu ce mas putea lovii
Pai nu va sta, cat dureaza doar sa scot tot din acvariu, sa spal acvariul, sa pun substratul si noul pietris dupa care plante, decoratiuni apa si pesti, nu cred ca poate dura mai mult de 4 ore...Buretele de la filtru nu il schimb ramane acelas, o sa il clatesc putin cu apa ce o elimin din acvariu, nu cred ca vor fi probleme sa se decicleze acvariul pentru ca nu ar avea motiv, voi ce spuneti este ok???
Intrebarea ar fi plantele se monteaza inainte sau dupa ce se pune apa. Va rog mai spuneti-mi cam dupa cat timp as putea pune pestisorii in conditiile in care voi folosii circa 60% apa care este acum in acvariu si doar 40% va fi apa proaspat decantata.
da din pacate constat k pe situl producatorului nu scrie nimic de aceasta...voi incerca sa mai caut dar daca cineva a folosit sau foloseste combinatia dupla root si dupla ground il rog sa imi spuna si mie cum se face montajul si cand pui plantele in substrat inainte sa pui apa sau dupa pentru ca am inteles ca ar fi recomandat sa le pui inainte
Ce ziceti daca as combina dupla root ca substrat peste care sa pun dupla ground...si sa nu mai folosesc pietricele, nisip sau alte diverse chestii de genu...ce cantitate ar fi buna sa pun?

va multumesc pt sfaturi si sa aveti o apa limpede

intrebare, substratul acesta dubla root cum se monteaza in varianta clasica sau se amesteca cu pietrisul....

As vrea sa te intreb ce pietris/nisip ai putea sa imi recomanzi colegu...k sincer in prima faza am luat pietris de la horbach si mia murdarit apa (l-am clatit de o groaza de ori, iese din el constant mizerie) iar acesta colorat ce il am acuma spre marea mea mirare nu iese deloc culoare din el, se comporta bine...ar fi bine sa pastrez pietrisul ce il am si sa adaug substratul sau sa schimb totalmente pietrisul?
In primul rand trebuie sa te felicit pentru articol, apoi sa te intreb daca ai o alta sugeste in ceea ce priveste substratul in afara de dubla root...
din pacate chiar nu aratau...oricum saptamana asta din cate am inteles primeau noi plante...banuiesc ca vor arata cum trebuie acelea...referitor la substrat ce parere ai inspre ce zona sa merg...care, cine mai ai o opinie referitor la un substrat bun dar care sa nu murdareasca apa precum cel de la JBL...astept opiniile colegilor mai experimentati care pot recomanda un substrat care sa aiba un raport bun...pret / calitate

Forum Index » Profile for kovaly » Messages posted by kovaly
Go to: