[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pareri,critici,sfaturi.  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
claw93
Member
[Avatar]

IP:

Dupa parerea voastra care este combinatia mai buna: Dupla Ground,Dupla root,Dupla plant,Dupla plant 24
Sau JBL Manado,JBL Aqua Basis,JBL ferropol,Jbl ferropol 24?

This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2011 14:23:49

[Yahoo!]
AngelTudorache
Junior member
[Avatar]

IP:

eu m-as feri de aquabasis. face o super ceata in acvariu la fiecare atingere a solului. eu am spalat manado de tot aquabasis-ul si am ramas doar cu manado. revenind la manado, chiar daca l-am spalat in vreo 6-8 ape intr-o sita mare de ~20cm in diametru la jet puternic de apa tot mai am ceva particule rosiatice in apa si prin manado. acum o saptamana am facut o super sifonare a substratului si acum pare totul in regula. posibil ca in timp de o luna sa se mai fi inmuiat un pic granulele de manado si sa mai lase ceva praf. astept inca vreo 2-3 saptamani si sa vad daca mai are ceva particule pacatoase. e ca un praf super fin care nu ar fi atat de deranjant daca nu s-ar depune pe frunzele plantelor impiedicand fotosinteza. am folosit si o pompa suplimentara de recirculare dar nu se ia de pe frunzele plantelor. singura solutie a fost curatirea manuala a fiecarei frunze din acvariu
astept acum sa vad daca mai iese ceva sau nu. sper sa fie ultima particula de praf rosiatic pe care am avut-o in acvariu.
in ceea ce priveste Dupla Ground mi se pare ca are o granulatie un pic cam mare. asta ca o parere strict personala. in rest nu stiu cum se manifesta pentru ca nu l-am folosit.
kovaly
Junior member
[Avatar]

IP:

Te salut,

Parerea mea este ca cei de la dupla au produse bune si cu rezultate vizibile si de durata, folosesc si eu setul dupla root, dupla ground, plant si plant 24 si sincer sunt foarte multumit. In ceea ce priveste produsele JBL nu sunt produse proaste insa sunt probleme pentru ca substratul este tip sandwich si cand vrei sa scoti o planta risti sa murdaresti apa din acvariu....

Cu respect
[Email]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu iti recomand ceea ce mi s-a recomandat si mie acum ceva timp si sunt foarte multumit. JBL Manado + Dupla Root. Ca si fertilizarare nu ma pronunt, dar iti spun sincer ca nu am avut probleme cu cele care le-am ales. Atentie doar sa speli bine Manado inainte sa il bagi in acvariu(daca optezi pt. el). Nu te limita la o clatire. Eu am folosit o plasa cu ochiuri mici si luam pe rand cat incapea in ea si o puneam sub un jet puternic de apa. Toate impuritatile ieseau si ramanean doar cu pietrisul curat si frumos.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: