eu m-as feri de aquabasis. face o super ceata in acvariu la fiecare atingere a solului. eu am spalat manado de tot aquabasis-ul si am ramas doar cu manado. revenind la manado, chiar daca l-am spalat in vreo 6-8 ape intr-o sita mare de ~20cm in diametru la jet puternic de apa tot mai am ceva particule rosiatice in apa si prin manado. acum o saptamana am facut o super sifonare a substratului si acum pare totul in regula. posibil ca in timp de o luna sa se mai fi inmuiat un pic granulele de manado si sa mai lase ceva praf. astept inca vreo 2-3 saptamani si sa vad daca mai are ceva particule pacatoase. e ca un praf super fin care nu ar fi atat de deranjant daca nu s-ar depune pe frunzele plantelor impiedicand fotosinteza. am folosit si o pompa suplimentara de recirculare dar nu se ia de pe frunzele plantelor. singura solutie a fost curatirea manuala a fiecarei frunze din acvariu
astept acum sa vad daca mai iese ceva sau nu. sper sa fie ultima particula de praf rosiatic pe care am avut-o in acvariu.
in ceea ce priveste Dupla Ground mi se pare ca are o granulatie un pic cam mare. asta ca o parere strict personala. in rest nu stiu cum se manifesta pentru ca nu l-am folosit.