Buna Ziua
Ma numesc Mihai, sunt din Bucuresti si am 25 de ani...in urma cu o luna am fost extrem de fascinat de minunatul peste Betta incat a trebuit sa il achizitionez...primul pas spre o frumoasa lume a acvaristicii

, in aceasta luna am trecut de la un bol la un acvariu de 30 de litri si intr-un final la un acvariu Aquastar de 60 litri, achizitionat de la Hornbach si dotat cu filtru Eheim 2008, termometru, incalzitor Jager 50W si capacul din dotare cu 1 neon de 15W...acvariul este populat cu 3 neoni, 3 xifo, 2 sanitari, 2 platy si 1 ramirez, ca plante in prima faza datorita lipsei de experienta si informatii am apelat la plante artificiale si am introdus o singura planta naturala din cate am inteles pe forumuri ceva mai usor de intretinut, inca lucrez la el ma gandesc ca treptat sa inlocuiesc plantele artificiale ce plante naturale...mentionez ca in o schimb circa 25% pe saptamana si adaug ca substante Aqua Safe, Easy Balance, Nitrate Minus si Crystal Water toate de la tetra
Astept pareri, opinii..ce sa mai schimb cum sa imbunatatesc ce sfaturi ati putea da unui nou pasionat...
In rest sa ne auzim cu bine si apa limpede