[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eflorian
Forum Index » Profile for eflorian » Messages posted by eflorian
S-a deschis de curand un pet-shop pe sos. Iancului la nr.11. Incearca si acolo, este destul de bine aprovizionat (tel. 2500928). Sper ca nu este considerata reclama. Succes
Poza cu instalatia de CO2 o gasesti aici
Daca te intereseaza o improvizatie de instalatie de CO2 pana la procurarea uneia profi, vezi ca in galeria mea foto am o poza si cu explicatia utilizarii. Succes.
Pana-ti iei un sistem profi incerca o improvizatie de CO2. Am in galeria foto o poza explicita cu sitemul, nu e greu de realizat. Succes
Eu am la fel ca tine un acvariu de 30l, plin cu guppy (parinti, copii, unchi, matusi), un corydoras, 2 ancistrusi, un fitru aqua-el, 2 neoane de 8 watti unul alb si celalalt galbui si plante in borcanase de plastic (deci fara substrat), fara CO2. Bazinul a fost format din apa si plante de la alt acvariu ciclat. In 2-3 saptamani s-a "aranjat" si acum plantele cresc foarte bine. Deci cred ca ar mai trebui un neon de 8 watti daca gasesti din cel galbui (F8 T5/ww).
Eu am luat de la Cora acum 2 luni, 9 bucati si nu am avut nici un necaz. Incearca si aici ca iti este aproape. Salut

Forum Index » Profile for eflorian » Messages posted by eflorian
Go to: