[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eflorian
Forum Index » Profile for eflorian » Messages posted by eflorian
Doresc si eu un tub de 18w aquarelle. Cum pot lua legatura cu tine?
Constat ca s-a mai lungit lista, daca se mai poate as dori si eu 5 buc. Multumesc
Solicit si eu 2 tuburi de 18W/60cm.
Si eu mi-am facut acvariul in functie de spatiul disponibil din biblioteca si mi-am spus ca latimea de 35cm este suficienta. Acum ca nu l-am facut de 40 sau 50cm latime. Dar stii cum e cu "dai omului mintea cea de pe urma", nu-ti dai seama decat atunci cand este plin si nu ai unde sa mai bagi o plantuta, o pietricica, o buturuga, cativa pestisori si "agregatele" necesare bunei functionari a "combinatului". Te poti uita in galeria mea si vezi cum arata un acvariu de 35cm latime, dar...... daca avea mai mult, :veselx:
Se pot asocia cu: Haplochromis Multicolor; Mollinesia Vellifera; Puntius Tetrazona; Trichogaster Trichopterus
Se pare ca nu vrea sa apara. Incearca aici
Il gasesti cum a spus si mikehorizon la un magazin cu materiale de constructii (gresie, faianta, autocolante). Eu l-am luat de la Bucur-Obor pe latura dinspre primarie.
Vin-o duminica la seminariile saptamanale de la barul primariei si sigur o sa faci rost.
Salut. Eu am intr-un acvariu de 120 litri pe langa alti colocatari si 10 tetrazone ,9 neoni si 4 betta (1 mascul si 3 femele) . Nu am vazut nici-o data ca tetrazonene sa-mi atace colocatarii , ci doar o frumoasa harjoneala intre ei
@sandu
Nu stiu, am vazut ca cel de 18w era cautat in acest post si de el am intrebat. Pentru 38W am vazut ca are bogdangh disponibile. Daca te intereseaza de 38W iti pot da telefonul sa te interesezi.
TLD 18W/830
Am sunat acum la Orion (fostul Predoleanu) si au TLD 89 aquarell de 18W in stoc. Deci pe cine intereseaza poate da o fuga. Succes
Instalatia pe care o am este home made si o poti vedea aici. Despre detalii pe pm sau duminica la colocviu. Succes.
Si la mine ramane comanda ferma.
Eu folosesc metoda cu filtrul intern de 6 luni si pana acum nu s-a intamplat nimic. Daca vrei sa vezi cum arata instalatia o poti vedea aici
Pute-ti sa ma treceti si pe mine pe lista. Sper sa putem rezolva problema :-P
Salut. Stai linistit, ceea-ce vezi tu acolo nu este o icra blocata. Mai lasa-i sa "se joace".
Salut. Daca mai ai pana duminica la intalnire ancistrusi as dori si eu, sau ne putem intailni ca doar stam aproape.
Daca sunt broscute cu tample rosii, lumina trebuie sa fie data de un bec cu incandescenta (cald) pentru a se incalzi cat sta pe insulita. Nu cred ca TLD 965 poate oferi aceasta conditie deaorece nu emite destula caldura.
Salut. Poza si indicatiile de construire le gasesti in galeria foto personala. Furtunul pentru cabluri electrice nu este bun (si eu am luat initial) pentru ca are rizurile prea mici si nu are timp sa se dizolve CO2. Furtunul pe care l-am pus eu este pentru scurgerea apei de la chiuveta. In ultima poza a galeriei se vede putin si instalatia. Acum am prelungit distanta dintre cele 2 coturi si am amplasat furtunul aproape de fundul bazinului. In 4 luni de cand functioneaza nu am observat ca ar iesi bule de CO2 pe la capetele furtunului. Daca mai vrei detalii te astept pe PM.

Forum Index » Profile for eflorian » Messages posted by eflorian
Go to: