[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan_mihai
Forum Index » Profile for razvan_mihai » Messages posted by razvan_mihai
MAi este valabil?ma intereseaza ai PM multumesc
nu stie nimeni nimic?
am o problema,pana acum am gasit moarte 3 femele de guppy......am stat atent la acvariu si am observat urmatoarele:
-femelele de guppy se apropie de nisipa se loveste de el de parca zici ca sar
-inoata intr-o parte
-parca se vede pe femele niste pete albe pe coama
-coditele la masculii mancate sau e vre-o boala
pana acum le am pus niste alabstru de metil asta l-am gasit prin casa..... sper ca nu am gresit

ce sa fac ??? daca nu m-am exprimat corect la simtome va rog sa ma scuzati.....
ape limpezi sa ai
il vreau exact pe aceste dimensiuni 90x45x40 .Da asa m-am gandit si eu mai bine ma duc personal la geamgiu si nu cred ca ar costa asa mult sper!
Bine ai venit ape limpezi sa ai
Buna dimineata...
preturi:am primit decat de la DELTAGLASS:
- sticla float de 8 mm grosime, cantuita = 23.95 EUR / mp + TVA sau
- " " 8 mm " securizata = 30.95 "
restu nu au binevoit sa raspunda la e-mail....daca este sa primesc si celelalte oferte am sa scriu aici
Acvariul il vreau pentru pestii clasici(guppy,xipho.molly etc) desigur plantat
Salut bine ai venit pe forum ...ape limpezi
Ok multumesc mult de mare ajutor acel program,l-am adaugat la bookmarks am cautat acele firme si le am facut o solicitare de pret pe e-mail in prima faza daca nu raspunde nici una ma duc personal la sediul lor.Sper sa nu ceara preturi astronomice ) totusi e criza nu ???
Buna seara,vreau sa imi mai fac un acvariu cu urmatoarele dimensiuni 90 L x 45l x 40 h(h-este ok??)

Va multumesc
pai deja ma gandesc la un acvariu mai mare ...numai ca e o problema si anume finantele multumesc foarte mult de comentariu
Poze
image
image
image

Astept comment-uri si de bine si de rau !!!
cum pun poze????
in curand voi atasa si poze momentan vreau sa il fac mai frumos
Salut numele meu este Ionita Mihai-Razvan, am 20 de ani si sunt din Bucuresti.
Am un acvariu home made de aprox 100 L cu urmatoarele:
Filtru Hailea HL-BT700
-Filtru aer BOYU SUPERBIOCHEMICAL SF 103
-Plante de suprafata
-xipho
-neoni
-guppy
-ancistrus
-molly
-incalzitor
-pietris
Experienta:nu ma consider o persoana cu experienta,inca mai am de invatat multe de la voi

Ajutati-ma daca am uitat sa spun ceva
multumesc mult pentru ajutor
eu as fii interesat ai pm...daca mai este valabil
Buna seara,am si eu o intrebare cum intensific si eu culoarea la puiii de guppy si la guppy maturi?se poate asta?am posibilitatea de a ma duce la un pet shop sa intreb dar sincer nu am incredere asa ca am preferat sa scriu.
salut eu sunt interesat...ti am luat id-ul astept un semn
Sal am o planta cu frunze rosii,am fost la un magazin si mi-a dat-o vanzatoarea a zis k e foarte buna pentru guppy,dupa cateva zile din 50 de guppy mai mi-au ramas 5,in fiecare zi mi-au murit pe capete.
Am bagat planta si in alt acvariu aceasi problema au inceput s aimi moara pesti,ce sa fac???Probabil k nu era indicata pentru ei.Mentionez ca am luat si Bakto Pur Direct si tot Mi au murit.
Va rog ajutati-ma cu plantele astea ca nu stiu ce sa le mai bag???

Forum Index » Profile for razvan_mihai » Messages posted by razvan_mihai
Go to: