[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Help!!! Mor guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
razvan_mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

Am si eu o mica problema am un acvariu mare in care tin doar guppy de 2 zile au inceput baietii sa imi moara foarte suspect,li se face botu alb mai clar se inclesteaza si apoi mor....ce sa fac in cazul asta??ajutati-ma va rog
[WWW] [Yahoo!]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

S-ar putea sa ai Colunaris la pesti. Se trateaza cu Sera Bactopur, Sera Bactopur direct. Dezavantajul mare e ca iti decicleaza acvariul, trebuie tratati separat.
Verifica pH-ul apei, si redu-l sub 7.
[Email] [WWW]
razvan_mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

Sal am o planta cu frunze rosii,am fost la un magazin si mi-a dat-o vanzatoarea a zis k e foarte buna pentru guppy,dupa cateva zile din 50 de guppy mai mi-au ramas 5,in fiecare zi mi-au murit pe capete.
Am bagat planta si in alt acvariu aceasi problema au inceput s aimi moara pesti,ce sa fac???Probabil k nu era indicata pentru ei.Mentionez ca am luat si Bakto Pur Direct si tot Mi au murit.
Va rog ajutati-ma cu plantele astea ca nu stiu ce sa le mai bag???
[WWW] [Yahoo!]
spiderdany
Member
[Avatar]

IP:

Spune-ne te rog mai multe despre acvariul tau, ce volum are, ce a gazduit ce gazduieste momentan, echipamente, progaramul tau de lucru la acvariu. Apoi o sa primesti mai multe sfaturi.
Scoate tot din acvariu, lasa doar plantele, citeste 3 zile forumul de sus pana jos, si apoi apucate de acvariu iarasi.

Grija la apa umfla parchetu si streseaza nevasta.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: