[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
si eu pe aici :)  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
CremeneTMR
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,

sunt Mariuca si sunt super acvarist incepator.

am intrat intr-un petshop pentru un peste intr-un acvariu mic, si am iesit cu un acvariu de 54 litri si cu 13 pesti , fara sa am pic de experienta. totul a fost pentru copilul meu, caruia ii plac extraordinar de mult pestii (are 1 an si 8 luni, si zice "pepe" si se uita la ei cu mare interes). mi s-au parut animale de companie bune, nu lasa par si nu fac prin casa, dar de fapt e mult mai complicat decat credeam, si imi asum vina ca nu m-am interesat inainte de toate implicatiile. acum ca ii am, imi sunt dragi, si vreau sa invat tot ceea ce trebuie sa stiu pentru a le fii lor bine.
cum am ajuns acasa am instalat acvariul, si am pus cativa pesti cumparati acolo (gupy, moli si xilo - mi s-a spus ca sunt mai rezistenti), apoi la o saptamana am luat neoni, 1 scalar,1 molly si un sanitar).
momentan sunt casnica, dar in curand voi incepe serviciul, si suntem din otopeni.
sper sa invat cat mai repede, intrucat mi-au murit deja 2 pestisori, si imi pare tare rau de ei, si nu as vrea sa imi mai moara si altii.

altceva...cam atata!
alexdell
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Si acum : bine ai venit printre noi!
razvan_mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit ape limpezi sa ai
[WWW] [Yahoo!]