[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: crstn_savu
Forum Index » Profile for crstn_savu » Messages posted by crstn_savu
Vand hrana corali de la Two Little Fishes:

Zoplan ..... 50 lei
Phitoplan... 50 lei

Si in cazul acestor produse pot face unele reduceri in cazul unor comenzi mai mari.
Vand seachem excel la 500ml. Pretul este de 50 ron/ sticla, dar se pot face unele reduceri daca sunt comenzi mai mari sau colective.
erau incluse toate... s-a dat intre timp. Imi cer scuze.
Dupa cum spune si titlul vand un pH Controller model ph-201. este acelasi model ca si al lui mosu doar ca al meu este la 110V fiind adus din SUA. este folosit de ceva mai bine de jumate de an, in stare perfecta. Pretul este de 350 RON si include si adaptor din 220 in 110V pentru a functiona optim controllerul la prizele noastre.

image
A ajuns si ultima comanda... S-a reinoit stocul de Flourish simplu si de Flourish Excel. Din pacate insa s-a epuizat Flourish Iron. Preturile la produsele noi

Seachem Flourish 500ml... 40 RON
Seachem Flourish Excel 500ml... 40 RON

Bineinteles ca la cantitati mai mari preturile sunt negociabile.
problema este ca din punct de vedere optic aceste reflectoare nu sunt tocmai performante.
vinzi tot sistemul sau doar becurile cum ar veni?
Vin si aici cu promotiile cu care am venit si pe celelalte forumuri. Pachetele promotionale sunt urmatoarele:

Pachetul NPK este alcatuit din:

Seachem Flourish Nitrogen 500ml
Seachem Flourish Phosphorus 500ml
Seachem Flourish Potassium 500ml
---------------------------------------------
TOTAL: 140 RON
Economisiti: 10 RON, iar transportul prin Posta Romana este gratuit.

Pachetul Macro&Micro este alcatuit din:

Seachem Flourish Nitrogen 500ml
Seachem Flourish Phosphorus 500ml
Seachem Flourish Potassium 500ml
Seachem Flourish Iron 500ml
Seachem Flourish Trace 500ml
-----------------------------------------------
TOTAL: 230 RON
Economisiti: 20 RON, iar transportul prin Posta Romana este gratuit
din pacate am ramas fara Seachem Flourish, iar Testere de pH mai am unul sau doua . Astept insa comenzi in continuare de la voi la celelalte produse.
Porcu wrote:
koala wrote:... Pharao, ia uite cine a venit aici, la noi pe forum ... insusi Marele Ra ... bashca, e consatean cu tine ... esti deja in genunchi, cu fruntea-n tarana ? ...
Pai ce sa fac ? ....... fiecare nash isi are nashu' ....... partea pozitiva e ca Intregul Univers este condus de la Baia Mare .

Soarele rasare
De la Baia Mare

Ce tare a fost mesajul asta... m-a bufnit rasul... porcu' tu chiar nu ai maniere
ar fi bine sa faci asta ... terminati oameni buni cu regulile astea ... pe topicurile mele puteti sa faceti cate offtopicuri doriti, doar sa nu va/ne certati
lauda-te acuma ... io ca prost dintr-un flacon de iron care s-a desfacut am pus un capac la 100l ... schimba apoi apa ca sa nu dau in alge... ca omu prost. in loc sa fi citit. nu credeam ca is asa concentrati.
ma bucur ca au ajuns in regula si la tine porcule ... schimba-ti naibii numele ca mi-e rusine sa te porcalesc
sorin sta in cluj (la doi pasi de mine) si a apelat la o firma de curierat rapid. urmeaza sa ajunga si la voi maine poimaine cel tarziu.

ma bucur tare mult ca au ajuns in regula ... cel mai frica imi este cu transportul asta pentru ca desi is infofolite foarte bine in plastic cu besici, la cum se comporta astia de la posta romana cu ele... nu m-ar mira nimic.
dc renunti la el nicule ?
nu pentru ca nu ar fi clienti din cauza platii in avans si pentru a incerca sa evit cat mai mult suspiciunile fara sens. daca tot as dori sa trag tepe as putea sa trimit un colet cu pietre si tot ati fi tepaliti, dar intentia mea nu este asta.

Sunt sigilate bineinteles. au un dop de carton sau plastic lipit pe gura sticlei. dopurile sunt iarasi fixate cu scotch, nu stiu daca asa sunt din fabrica sau asa le vand cei de la care le-am cumparat.

Doi colegi de-ai nostri deja au cumparat si au coletele la posta, sorinbidian s-ar putea sa se bucure deja de ele maine, iar Porcu' probabil luni sau marti. bineinteles in ambele cazuri plata a fost in sistem ramburs.
din umila mea experienta am sa iti spun ce cred eu despre iluminarea naturala.

Eu nu prea sunt de acord cu folosirea luminii naturale pentru iluminarea acvariului tocmai din cauza motivelor prezentate de tine: algele. Din cate se pare mai mult se vor bucura algele de acea lumina naturala decat plantele. Nu am avut experiente de acest fel cu pozitionarea acvariului in asa fel incat sa bata lumina direct pe el pentru ca la mine ii umbra toata ziua si pentru ca prefer sa nu las sindromul "multe acvarii" sa ma atinga
am uitat sa specific faptul ca plata la ramburs pentru a nu exista suspiciuni.
Atentie Atentiune

Tocmai au sosit fertilizantii din indepartata america . Asadar va rog frumos cine mai doreste cine mai pofteste este rugat sa posteze aici si sa ma contacteze si prin PM.

Din pacate insa coletul a sosit oarecum sifonat, sau mai bine spus umed, deoarece o sticla de fertilizant s-a desfacut... habar nu am cum... si a curs in colet. Astfel 3 phAlerturi s-au udat ceva mai tare, dar nu afecteaza deloc acest lucru aspectul lor si functionalitatea deoarece doar ambalajul s-a udat. Daca totusi acest lucru va deranjeaza nu este nicio problema.. puteti sa renuntati la el.

De asemenea un alt lucru care doresc sa va anunt este ca Phosphorusul mi-a fost livrat in sticle de 250 ml, deci pachetele de Phosphorus sunt alcatuite din doua Seachem Flourish phosphorus de 250 ml. Daca sunt doritori si la acest gramaj (250 ml) nu este nicio problema, acestea costand 30 lei/sticla
intr-adevar este recomandat sa elimini cauzele si nu efectul. De obicei cauzele aparitiei algelor sunt nivelul ridicat de nitrati si fosfati din apa care nu pot fi consumati de plantele din acvariu si vor duce la aparitia algelor, lumina in exces participand activ la acest fenomen.

Tocmai din acest motiv este recomandata aditia de co2 in acvariile plantate deoarece acesta ajuta foarte mult procesul de fotosinteza => o crestere mai rapida a plantelor => un consum mai mare de nitrati si fosfati.

Iti recomand sa urmezi sfaturile lui andras, acestea fiind si recomandarile mele pentru a scapa de aceasta problema universala in acvaristica.

Totodata ai grija si la dozarea acestor algicide care sunt practic niste ierbicide mai 'slabe'. Majoritatea contin si CuSo4 care este o substanta deosebit de periculoasa pentru vietatile din acvariu, dar mai ales pentru nevertebrate. este recomandat sa nu repeti administrarea acestur algicide la intervale mai mici de 3-4 saptamani.

Forum Index » Profile for crstn_savu » Messages posted by crstn_savu
Go to: