[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fertilizanti Seachem  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
crstn_savu
Junior member

IP:

Buna ziua in primul rand tuturor deoarece acesta este chiar primul meu mesaj pe acest forum.

Urmeaza sa aduc in Romania fertilizanti Seachem. Pretul unei sticlute de 100ml ar ajuge undeva la 30 lei. voi aduce doar variantele 100 ml si daca aveti nevoie de 500ml (~60-70 lei). pentru mai multe detalii pm.
crstn_savu
Junior member

IP:

Aduc urmatoarele sortimente la urmatoarele preturi:

Seachem Flourish 500 ml 47 lei
Seachem Flourish Iron 500 ml 50 lei
Seachem Flourish Excel 500 ml 48 lei
Seachem Flourish Potassium 500 ml 50 lei
Seachem Flourish Nitrogen 500 ml 50 lei
Seachem Flourish Phosphorus 500 ml 50 lei
Seachem Flourish Trace 500 ml 50 lei
Seachem pH Alert 40 lei
Seachem Amonia Alert 40 lei
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

felicitari si multa bafta.

in curand
[Email] [WWW]
crstn_savu
Junior member

IP:

ms mosule
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Presupun ca nu te astepti sa iti raspunda numai oameni din Oradea.

Asadar...
1. Cu transportu' cum e?
2. Sticlele mai mari (adica alea de 500ml) sunt sigilate?

Multumesc.
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Am uitat....
Felicitari! Preturile mi se par excelente. Si crede-ma, ca stiu ce zic...

Daca postai acum vreo juma de an, as fi fost si mai fericit.
crstn_savu
Junior member

IP:

aduc doar la 500 ml in cele din urma deoarece am vazut ca lumea prefera sa cumpere la gramaj de 500 ml pt ca da doar de doua ori mai mult decat pe o sticla de 100ml. De ce sa nu fie sigilate sticlele? Crezi ca o sa fac posirci si vi le vand asa?

Transportul din Oradea pana in orasul vostru va fi suportat de voi. Transportul din SUA pana in Oradea va fi suportat de mine. In momentul de fata, comanda este pe drum si trebuie sa ajunga in Oradea in cam 3 saptamani.

Puteti apela la ce modalitate de transport doriti: posta romana sau curierat rapid. Nu prea cunosc tarifele la posta romana, dar Fan Curiere Express cu care am mai lucrat practica urmatorul pret: 15 lei/primul kg, 1.2 lei pentru fiecare kg suplimentar, 10 lei + 2% din valoarea pe care trebuie sa o platiti la ramburs daca doriti sa platiti jumatate in avans si jumatate la ridicarea coletului. Din cate stiu eu cu posta romana nu ar trebui sa ajungeti la mai mult de 5-6 lei daca platiti jumatate in avans si jumatate la ridicarea coletului.

Va rog sa ma intelegeti ca nu imi permit sa merg pe varianta platirii integrale a coletului prin ramburs deoarece ma va costa 20-30 lei cel putin pentru o comanda la care s-a razgandit cineva.
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

crstn_savu wrote:De ce sa nu fie sigilate sticlele? Crezi ca o sa fac posirci si vi le vand asa?

Nici nu m-am gandit la asa ceva. Scuze daca asa a sunat.
Intrebam pentru ca, de exemplu, sticlele de 100ml mi-au venit pur si simplu cu capacul pus, si sub capac un plastic din ala auto-adeziv cu "sealed for your safety", sau asa ceva... Plastic care oricum se re-lipeste la fiecare strangere a capacului.

Va rog sa ma intelegeti ca nu imi permit sa merg pe varianta platirii integrale a coletului prin ramburs deoarece ma va costa 20-30 lei cel putin pentru o comanda la care s-a razgandit cineva.

Hmmm, daca insisti pe chestia asta s-ar putea sa ramai fara o mare parte dintre clienti. (Nu ma intelege gresit. Nu iti sunt concurent. Dimpotriva, probabil ca o sa fiu unul dintre cumparatorii fideli. E doar o parere.) Romanu' n-o sa vrea sa se duca la posta/banca, sa completeze formulare, sa trimita bani... cand oricum poate plati curierului. Sau te-ai gandit la o modalitate de plata mai simpla decat cele de genul mandat postal, transfer bancar etc. ? (Vorbesc de jumatatea in avans, evident)

In alta ordine de idei... Se face vreo lista de comenzi, sau asteptam sa iti vina marfa intai?

Toate cele bune. Sper sa-ti mearga treaba si uite-asa sa se indeplineasca si visul meu de a avea Seachem in Romania.( http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=5567 )
crstn_savu
Junior member

IP:

eu la virament bancar m-am gandit pentru ca ii cea mai simpla metoda. in 1-2 minute ai completat acel formular care ii foarte foarte simplu si nici nu sunt atat de mari comisioanele.

plata integrala la ridicarea coletului este exclusa, cel putin pentru inceput. am mai specificat de ce. Daca aveti incredere in mine insa puteti sa platiti in avans toata suma. + ca daca se plateste prin curierat rapid se mai adauga 10 lei + 2% din valoarea comenzii. imi pare rau dar nu se pot sa cedez mai mult. cine este de acord cu aceasta modalitate de plata sa cumpere cine nu sa foloseasca fertilizanti de proasta calitate in continuare.

daca un om comanda de la mine de mai multe ori, normal ca o sa accept sa imi plateasca la ridicarea coletului, dar daca vine unu care are un post pe acet forum si imi zice ca vreau si eu 2 cutii din fiecare ... ce incredere pot avea eu in ala?
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Acum nu te supara insa parafrazand putin si mai mult glumind...ce incredere pot avea eu in cineva cu cinci postari. Nu numarul postarilor e important...nici macar in acest caz.

865
[Yahoo!]
crstn_savu
Junior member

IP:

aici ai partial dreptate. sunt nou pe acest forum, dar pe forumuri concurente activez de un an.
crstn_savu
Junior member

IP:

Atentie Atentiune

Tocmai au sosit fertilizantii din indepartata america . Asadar va rog frumos cine mai doreste cine mai pofteste este rugat sa posteze aici si sa ma contacteze si prin PM.

Din pacate insa coletul a sosit oarecum sifonat, sau mai bine spus umed, deoarece o sticla de fertilizant s-a desfacut... habar nu am cum... si a curs in colet. Astfel 3 phAlerturi s-au udat ceva mai tare, dar nu afecteaza deloc acest lucru aspectul lor si functionalitatea deoarece doar ambalajul s-a udat. Daca totusi acest lucru va deranjeaza nu este nicio problema.. puteti sa renuntati la el.

De asemenea un alt lucru care doresc sa va anunt este ca Phosphorusul mi-a fost livrat in sticle de 250 ml, deci pachetele de Phosphorus sunt alcatuite din doua Seachem Flourish phosphorus de 250 ml. Daca sunt doritori si la acest gramaj (250 ml) nu este nicio problema, acestea costand 30 lei/sticla
crstn_savu
Junior member

IP:

am uitat sa specific faptul ca plata la ramburs pentru a nu exista suspiciuni.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Evident ca-mi mentin cererea .

E bine ca le avem, astept sa vedem cum se comporta acvariu si ....... sa nu fie singura initiativa .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Si uite cum in doua posturi ale autorului se confirma brusc ce spuneam eu mai sus:

1. Produsele sunt bune, dar ambalajele/sigilarea de kko.
2. N-a prea functionat aia cu plata in avans, aa? Ma gandeam eu...

am uitat sa specific faptul ca plata la ramburs pentru a nu exista suspiciuni

Deci accepti plata integrala in ramburs sau n-am inteles bine?

Inca odata iti urez vanzare buna si sa iti mearga treaba, ca sa ne mai aduci.

Toate cele bune.
crstn_savu
Junior member

IP:

nu pentru ca nu ar fi clienti din cauza platii in avans si pentru a incerca sa evit cat mai mult suspiciunile fara sens. daca tot as dori sa trag tepe as putea sa trimit un colet cu pietre si tot ati fi tepaliti, dar intentia mea nu este asta.

Sunt sigilate bineinteles. au un dop de carton sau plastic lipit pe gura sticlei. dopurile sunt iarasi fixate cu scotch, nu stiu daca asa sunt din fabrica sau asa le vand cei de la care le-am cumparat.

Doi colegi de-ai nostri deja au cumparat si au coletele la posta, sorinbidian s-ar putea sa se bucure deja de ele maine, iar Porcu' probabil luni sau marti. bineinteles in ambele cazuri plata a fost in sistem ramburs.
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Asa este . Toate produsele de la Seachem vin sigilate cu un sa zicem capac lipit pe gura bidonasului
Daca acel capacel nu este dezlipit nu aveti nici o problema cu produsul din interior sau gaurit
sunt bune eu am folosit in urma cu 3-4 ani
Nu fac reclama mascata

Ogar batrin dar.... cu miros fin
sorinbidian
Unripe member

IP:

Am primit fertilizantii. Totul pare ok. Flacoanele sunt sigilate. In urmatoarele saptamani, dupa ce primesc si instalatia de CO2 am sa va tin la curent cu efectele lor.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sorinbidian wrote:Am primit fertilizantii.
Io inca nu , da' o sa ma duc la proastele de la posta smilie sa fac scandal .

Poze: smilie ... Poze cu plante
crstn_savu
Junior member

IP:

sorin sta in cluj (la doi pasi de mine) si a apelat la o firma de curierat rapid. urmeaza sa ajunga si la voi maine poimaine cel tarziu.

ma bucur tare mult ca au ajuns in regula ... cel mai frica imi este cu transportul asta pentru ca desi is infofolite foarte bine in plastic cu besici, la cum se comporta astia de la posta romana cu ele... nu m-ar mira nimic.

Forum Index » Vanzari
Go to: