[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
omu se referea sa faceti cunostinta folosindu.va numele reale,el fiind neobisnuit cu nicknameurile,kzr66 pt el fiind ceva personal.
salut.intrebarea nu ar fi cat timp ai putea tine ancistrusul,ci in cat timp ti.ai putea achizitiona un acvariu cu macar20de litrii mai mare,pentru ca nu numai ancistrusul creste,ci si guppyul,care se va simti rau fiind singur,si molly probabil se vor inmulti.si nu,nu iti mananca plantele,dar nu iti face prea multe griji,ancistrusii nu cresc mari si nici prea repede(cel putin nu ca pleco)sper sa poti dispune curand de ceva buget
salut.m.am
prins cu ce ar trebui hraniti puii de ancistrus,vreau sa stiu daca vor
apuca iesirea in lume cu2carasi destul de dezvoltati si fffoarte
halapi,5somni de sticla asiatici-4dungati unu transparent si3cory.si daca trebuie mutati puii,cand trebuie sa o fac?sau mai bine mut carasii?
daca mai stie cineva date despre" vestitul crescator iubitor si pasionat de guppy" sa ne anunte.dorim neaparat sa i se afle identitatea secreta
hahahaha nu cred ca a ajuns si aici faza cu Militari
ar fii bine si frumos sa dureze
pff.citesc inca de la inceput acest topic...incredibil....citesc si nu imi vine sa cred

doar din placerea de a o spune,o spun si eu : " guppy" "guppy" "guppy"
incearca sa le pui nume =))) cand or sa creasca credca or sa fie cam multe,mai ales ca or sa devina mai tertoriale..dar uneori le place la inghesuiala,deci.....
ce volum are acvariul,ai filtrare?
stiu ca este un post mai vechi,dar am ramas uluit.Sunt undeva printre uimire si invidie
pfff incredibil..si totusi de unde ii tot luati? din ce se poate forma ?atata timp cat am vazut ca luati totul de la zero,cum puteti avea asa ceva in acvarii ?
este cam scumpa cea de 12..eu nu stiu de unde aveti atatea fonduri ) ca sugestie ceva bala shark ? poate ceva somni de sticla,sunt incredibili ca comportament. just sayn'....
pestele acela arata superb .coloritul lui este infiorator de placut
hehe,or sa reziste,le place sa fie cat mai multe,ca si neonii.uite,eu va admir pentru chestiile astea care le faceti voi,luati tevi,taiati,ornamentati,robinete,chestii....eu nu ma simt capabil de asemenea improvizatii.cum spuneam,astept cu sufletul la gura sa vad ce va iesi.si nu conteaza daca acvariile sunt de dimensiuni diferite,sunt de parere ca unul poate fi de 40 si altul de 400,daca debitul de apa este egal(nu prea mare gen 800l/h) nu o sa intampini probleme,caci cata apa ia,atata da inapoi.
pfff tare sunt curios de experiment.Sa ne anunti si pe noi de evolutia actiunii,indiferent daca iti iese sau nu
Ce nu cred eu ca vei reusi,este sa tragi in egala masura aceeasti cantitate de apa din ambele.Ar fi BESTIAL daca ai reusi,insa trebuie asezate ambele furtune la aceasi inaltime,in acvariu.Zebrele alea or sa fie f fericite.
cu siguranta zebrele roz,arata bine de tot,mai ales daca sunt voalate.imi place maternitatea aia textila,arata profi
nu stiu daca tine placa greutatea respectiva,dar substratul imi place foarte mult,da o aura de aristocratie hehe
Cum ai facut sa iasa bulele doar dintr-o parte? am o piatra de perdea ,care desi are vreo 15 cm,e cam scurta pentru ca pompa de aer e f puternica,si cand bag piatra in substrat,bulele ridica tot substratul si imi lasa piatra goala,dezvaluita )) asa ca am conectat pompa de aer la filtrul intern(asta ca off topic)
de cati litri de substrat ai avut nevoie pt acest acvariu ?
@CHasey...baga niste inele de ceramica cele mai ieftine in locul bilelor acelea negre deplastic si indeasa deasupra putin burete mai fin,din acela crem la 4-5 lei din magazinele de acvaristica.
O sa iti ia din puterea filtrului si nu o sa iti mai agite atat de mult apa.
Si totusi mi-a placut ideea cu ceapa taiata solzisori(julien)

image

image

sau daca nu dispui de bani,ia macar un burete mai maricel la 7 lei si bagal acolo,cu tot cu bilelele ce mai poti indesa(automat,buretele se spera a ocupa cat mai mult loc)

image
Inca putin si vine si celalalt pestisor Sper sa se inteleaga bine

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: