Message |
|
uite am mai facut o proa, de data aceasta tot asa tevile umplute cu nisip si indoite in apa clocotita, rezultatul eu zic ca e super ok
[/url] http://blog.360.yahoo.com/blog-bfN.WOkhbrW5N2yit1P7Zg--?cq=1
, mersi de raspunsuri
|
 |
|
apropo de cablu de incalzire , am si eu unul pentu cca 300L si inca nu e pus in functiune, daca cei ce folosesc acest sistem au patit ceva neprevazut sau pot da un sfat bun....mersi
|
 |
|
am gasit la magazin coturi dar numai de 90 de grade de diametrul 14 la aproape 6 lei....cam mult, cred ca am sa le modific pe cele originale , in caz ca nu gasesc si coturi de 180
|
 |
|
mai vin cu o intrebare. Am facut din teava din PVC cu diametrul interior 13 (teava originala are 14) doua coturi unul de 180grade si celalalt 180 la un capat si 2x90grade la celalalt capat, intrebare: Avand in vedere ca indoitura a fost facuta cu flacara (teava umpluta complect cu nisip) nu a iesit ca si cea originala (vezi detaliu) , ar fi o problema , avand in vedere indoitura si diferenta de diametru , la circulatia apei prin pompa, conducte si furtun? [url] http://blog.360.yahoo.com/blog-bfN.WOkhbrW5N2yit1P7Zg--?cq=1
Am cautat astfel de coturi prin magazine de specialitate ,dar ziceau ca nu au decat cu diametrul mai mare!!!!.....mai caut in continuare, poate totusi.
Astept si alte solutii, sugestii. Mersi mult[/url]
|
 |
|
ar trebui sa fie in regula , asa zic si eu . Mersi de raspuns
|
 |
|
Mai am o intrebare tot despre pompa, mai exact daca pozitionarea capetelor tuburilor de aspiratie si refulare pot fi mutate putin , diferind astfel de schema de montaj din carticica de instructuni. Astfel am facut aici o mica schita file http://blog.360.yahoo.com/blog-bfN.WOkhbrW5N2yit1P7Zg--?cq=1
|
 |
|
Si al meu a avut mediile incluse in pret, si pe langa asta si un incalzitor-era ceva oferta in perioada asta , dar erau cutii pe care scria ca nu contin medii. bineinteles celelalte accseroii erau incluse.
|
 |
|
Salutari, sa fiu si eu in rand cu lumea am sa ma prezint pe sucrt:
Nume: Sorin
Locatia: Oradea
28 ani, ceva vechime si in acvaristica cca. 5 ani
iar despre ce si cum: am avut un acvariu de 80l care a trait cam 5 ani, iar acum m am pus in cap sa trec la ceva mai mare 300L si asa am inceput sa strang si cam pana aici am ajuns: 1500Lx4oolx500h , sticla de 10 cu intarituri longitudinale, momentan asteapat proba ca e lipit cam de 1 luna, din pacate inca sunt plecat de acas si totul cam trebuie sa mai astepte cel putin 2 saptamani. Mai departe: dulap din pal negru cu schelet metalic integrat - home made, decor din polistiren expandat cu straturi de ciment vopsit, ..... tocmai am achiszitionat un filtru extern ehiem prof II, 2026; cablu de incalzit 8m 50W, si 4x120 Philips TLD 840.
Deocamdata cam atat , astept sa ajung acasa sa fac proba atat la acvariu cat si la filtru, sa imi termin si capacaul care cred ca v a fi tot din pal, ....in rest mai trebuie sa ma gandesc ..... , a si vrea un acvariu plantat cu putini pesti (neoni, un gibiceps,....??) pentru asata mai trebuie insa sa caut pe forum info despre ce si cum este cu CO2 ul, lumina,....substrat
Despre ceea ce am povestit am sa revin cu poze, numai sa ajung acas.
Bine v am gasit si orice critica v a fi bine venita
...s'auzim numai de bine!
|
 |
|
ai cumva manualul de folosire in limba ramana?, ai putea sa faci ceva sa mi l trimiti si mie, pls...., scan, poze daca ai aparat foto ....si daca ai reusit sa faci ceva uite aici adresa de email puscasel@yahoo.com
Daca mai sunt ceva sfaturi de utilizare de montaj, orice ce ar putea fi de folos, astept sa il pun si eu la treaba!
mersi mult
|
 |
|
Salut, vreau sa imi iau si eu un ehiem p II, daca poti sa imi spui de seturile de instalare la ce pret sunt (eu momentan sunt in germania si a si vrea sa fac, cu ocazia asta si o comparatie) si cum se numesc.
Cum stai cu problema bilelor de MicroMec?
|
 |
|