Salutari, sa fiu si eu in rand cu lumea am sa ma prezint pe sucrt:
Nume: Sorin
Locatia: Oradea
28 ani, ceva vechime si in acvaristica cca. 5 ani
iar despre ce si cum: am avut un acvariu de 80l care a trait cam 5 ani, iar acum m am pus in cap sa trec la ceva mai mare 300L si asa am inceput sa strang si cam pana aici am ajuns: 1500Lx4oolx500h , sticla de 10 cu intarituri longitudinale, momentan asteapat proba ca e lipit cam de 1 luna, din pacate inca sunt plecat de acas si totul cam trebuie sa mai astepte cel putin 2 saptamani. Mai departe: dulap din pal negru cu schelet metalic integrat - home made, decor din polistiren expandat cu straturi de ciment vopsit, ..... tocmai am achiszitionat un filtru extern ehiem prof II, 2026; cablu de incalzit 8m 50W, si 4x120 Philips TLD 840.
Deocamdata cam atat , astept sa ajung acasa sa fac proba atat la acvariu cat si la filtru, sa imi termin si capacaul care cred ca v a fi tot din pal, ....in rest mai trebuie sa ma gandesc ..... , a si vrea un acvariu plantat cu putini pesti (neoni, un gibiceps,....??) pentru asata mai trebuie insa sa caut pe forum info despre ce si cum este cu CO2 ul, lumina,....substrat
Despre ceea ce am povestit am sa revin cu poze, numai sa ajung acas.
Bine v am gasit si orice critica v a fi bine venita
...s'auzim numai de bine!
|