[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
New Setup  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Dupa multe incercari, unele cat de cat reusite iar altele din nefericire mai putin, am ajuns la concluzia ca pentru a avea calitate trebuie investit in calitate. Lucru stiut si in trecut dar din motive de cele mai multe ori financiare si de dragul spiritului "pur sange romanesc" Las-o mah ca merge asa am tot zis ca mai pacalesc plantele cu o drojdie de bere, mai cu lumina mai putina insa nu merge. Asdar sa nu o mai lungesc, vorba multa saracia omului, vreau sa achizitionez un sistem complet de Co2 si musai heating cables. Acvariul meu are 120 de litri, populat cu un card de neoni. As dori cateva variante , ce mi s-ar potrivi pt acvariul asta, care sunt ami bune care ati mai avut astfel de sisteme, ce mi s-ar potrivi. Cu stima, Alex
puscasel
Junior member

IP:

apropo de cablu de incalzire , am si eu unul pentu cca 300L si inca nu e pus in functiune, daca cei ce folosesc acest sistem au patit ceva neprevazut sau pot da un sfat bun....mersi
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: