Message |
|
Salut,
daca mai este valabil ma intereseaza cei 2 SAE, ai PM.
|
 |
|
Asa cum spune si titlul cumpar otocinclus affinis.
Dca stie cineva unde pot gasi.
|
 |
|
Sfat util: o proiectezi tu si te duci la Hornbach si cumperi materialul debitat gratis si o faci cum vrei tu.
|
 |
|
dorutheos wrote:...totusi m-am documentat si am vazut ca prunul,salcia,corcodusul,nu sunt chiar recomandate pentru acvariu...se recomanda lemnele de apa,care stau in apa si dupa fierbere se pot introduce in acvariu.
Crede-ma, recomandarile pe care ti le-am facut au fost ori din proprie experienta, ori stiute de la alti acvaristi experimentati care au folosit aceste lemne ... tu faci cum crezi ca este mai bine.
|
 |
|
Bine ai venit.
|
 |
|
dorutheos wrote:...din ce am inteles,sunt bune mai multe soiuri,dar este recomandat prunul,corcodusul,salcia,vita de vie....dar imi spune-ti va rog cum se trateaza pentru a nu fi nocive in acvariu?
Tratamentul este simplu:
se fierbe in apa cu sare grunjoasa(pt. muraturi) 2-3 ore in functie de marime si grosime dupa care pune intr-o galeata cu apa care se schimba cel putin odata pe zi timp de 2-3 saptamani pentru eliminarea taninului.
Atentie: lemnul trebuie sa fie uscat inainte de inceperea tratamentului.
|
 |
|
kirucd wrote:Atentie cu prunul si vita de vie de unde provin, atat prunul cat si vita de vie se stropesc si nu vreti sa folositi astfel
de lemn.
O zi buna,
Dragos
Crede-ma nu este nici o problema atat timp cat se respecta tratamentul inainte dea fi introduse in acvariu.
|
 |
|
Bun mai este si prunul, corcodusul, salcia, vita de vie ...
|
 |
|
Asa ceva am patit si eu candva, din cauza ca lemnul nu a fost uscat inainte de fierbere respectiv de introducerea in acvariu.
|
 |
|
valabil
|
 |
|
Nu astepta sa se agraveze ca sa te apuci de tratament ... boala odata agravata nu o sa mai ai ce face.
|
 |
|
Cel cu ochii scosi din orbite are sanse foarte mici de insanatosire orice tratament ai incerca, celalalt nu stiu ... incearca tratamentul respectiv
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
valabil
|
 |
|
Asa cum spune si titlul ofer la vanzare 2 (doua) reactoare JBL Proflora Taifun in stare foarte buna, dintre care unul fara cele doua cleme de prindere.
Pretul pentru ambele este de 70 ron.
Al doilea reactor se poate folosi ca extensie la primul.
Detalii PM.
|
 |
|
Salut,
mai concret ce vrei tu sa stii?
P.S. am un asemenea filtru si este destul de silentios ... acum depinde si de fel de auz ai tu
|
 |
|
Stai linistit, nici o problema doar ca poate nu atragi atentia unui potential vanzator
|
 |
|
2 masculi Colisa Lalia 5-6 cm, dintre care unul are inotatoarea superioara usor "zdrentuita" - 12 ron amandoi - si femela ramirez 5 ron - vezi foto:
|
 |
|
Eu nu m-am indragostit de ei si nici macar nu-mi plac ... glumesc desigur, sunt superbi.
|
 |
|
Este o postare de vanzare sau cumparare, pentru ca dupa titlu ...
|
 |
|